Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszuntessem vele a kapcsolatot vagy se? Ki mit tenne ebben a helyzetben?
1 eve folyamatosan beszelgetek egy sraccal, aki szinte minden heten tett valami celzast arra, hogy nemcsak, hogy jol kijovunk, de tetszem neki, plusz neha egy-egy szeretleket is bevagott. Multheten talalkoztunk, utana ugyanolyan volt a viselkedese, de ma bejelentette, hogy par napra talalkozgat egy lannyal... nem igazan tudom hovatenni ezt, es nem tudom ezek utan, hogy maradjak vele jo viszonyban ugy, hogy tobbet erzek iranta, vagy szakitsak meg minden kapcsolatot.
Amugy pedig azert nem tudunk talalkozni, mert kinn van Angliaban es ritkan jon haza...
Eddig nem ereztem iranta semmit, addig mig nem talalkoztunk, aztan utana meg minden szepet s jot irt...
De hogy mondjam meg neki, hogy figyelj baratnod van, ne beszeljunk tobbet. Ebbol rogton le fog neki esni...
A lány, akivel találkozgat kint van Angliában?
Lehet, hogy azt akarja, hogy legyen neki valaki magyarországon, ha hazajön, amúgy pedig kint mással ismerkedik.
Semmi komolyat ne várj el tőle, ha nagyon unatkozol csetelhetsz vele, unaloműzésként, de nem sok értelmét látom, inkább keress mást.
Nem akkor tetszett meg, amikor kiderult, hogy mi van, hanem akkor, amikor talalkoztunk. Utana rogton irt is minden szepet, meg hetfon is irta, hogy tudod, hogy szeretlek, aztan ott tartunk, hogy most massal van.
Amugy igen, valami tarskeresore regisztralt es ott ismerte meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!