Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felhúztam magam. Vannak még ilyen gondolkodású emberek?

Figyelt kérdés

Jól kezdődik. Párommal nemrég jöttünk össze, de az édesanyja már rossz szemmel nézi. Most pontosan azon tört ki a vita, hogy páromék dunántúliak, én meg "csak" borsodi. Párom előreszaladt az időben, és nagy örömében meg tervezgetésében elmondta az anyjának, hogy szívesen jönne ide hozzám lakni Borsodba.

Nem faluban élek, nem putriban, hanem egy közepes városban, fehér lány vagyok, akit ide pottyantott le a gólya. De szeretek itt élni, páromnak meg mindegy.

Erre az édesanyja megmondta, hogy szó se lehet róla, hogy mi Borsodban lakjunk, nekem minimum Pest megyéig fel kell költöznöm, mert az a jó rész, idézem: "Borsod megye lepra megye lepra emberekkel".

Nagyon eldurrant az agyam. Mi jogon lepráz le a tisztességes szüleimet és engem? Én már csak akkor leszek jó lány, ha minimum Pest megyééig felmegyek? Na nem, ezt meg is mondtam. Mellesleg sosem volt még Borsod megyében "elvből", és hozzánk sem kíván jönni.

Párom szerint hagyjuk rá, de akkor is, érzem, hogy lesznek itt még bajok ezzel a dunántúli úri népséggel... Mellesleg sosem volt még Borsod megyében "elvből", és hozzánk sem kíván jönni.

24/L

2010. ápr. 29. 01:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*leprázza le
2010. ápr. 29. 01:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatot is kétszer írtam véletlenül idegességemben, ááá, basszus, nagyon felhúztam magam.
2010. ápr. 29. 01:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

én rengeteget voltam BAZ megyében én nem csak Miskolcon hanem kis falvakban is, amúgy Dunántúli vagyok.

megértelek, itt télleg rossz híre van BAZ-nek, de amugy (legalábbis a falvakban) nincs különbség, vagy csak minimális.

2010. ápr. 29. 01:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Én nem falusi vagyok, hanem városi, méghozzá tiszta, élhető, normális városban lakom. Mi borsodiak is menjünk tüntetni a diszkrimináció ellen, mint a b*uzik?
2010. ápr. 29. 01:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem mellesleg hallottam már olyanról egy ismerőstől, hogy Dunántúlon egyszer meghallották egy normális fehér emberről, hogy borsodi, már tették el a táskákat, pénztárcákat. Akkor csak csodálkoztam, hogy milyen b.unkók, de mostmár kezdem észrevenni, hogy nem egyedi eset.

Felfuvalkodott, gőgös dunántúli emberek! (itt is tisztelet a kivételnek)

2010. ápr. 29. 01:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
""Mellesleg sosem volt még Borsod megyében "elvből", és hozzánk sem kíván jönni. "" akkor pláne költözzetek oda közösen, álom anyós lenne :D
2010. ápr. 29. 02:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem meg inkább a pestiekkel, meg az ilyen majmokkal van bajom... a pestiek is némelyik azt képzeli magáról, mivel ő pesti, ő jobb mint aki nem az... hát szerintem nagyon tévednek. És igen a dunántúliakkal is elszalad néha a ló. Jó el kell ismerni, van bőven kisebbség nálunk, de kérem nem mindenki az..
2010. ápr. 29. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy még vannak ilyen emberek.

Tényleg akkor jó az ilyen anyós, ha nem látjátok.

24 F

(Nyugat-Dunántúl)

2010. ápr. 29. 08:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Koncentrálj a barátodra és a párkapcsolatodra. Az anyósok sok esetben ilyenek. Ha nem BAZ megyében laknál, találna mást, amit a fejedhez lehetne vágni.

Persze az igazadért állj ki, de ne hagyd, hogy túlságosan felhúzzon, mert az a barátodnak nem fog tetszeni.

2010. ápr. 29. 11:03
 10/11 anonim válasza:
hát sajnos ez ilyen.. mindenhol azt a részt emlegetik mint az ország rossz pontja, de szerintem hülyeség minden megyében minden városban vannak jó rendes illetve szemét bunkó emberek mint pl az anyósod.. Pestiekről nem is beszélnék ha meghallják nem pesti vagy erre: Vidéki parasztok etc, de persze tisztelet a kivételnek.. Szóval szerintem is hagyd rá a dolgot és csak a párodra koncentrálj:)
2010. ápr. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!