Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen 3 hónapja együtt vagyok egy fiúval. Imádjuk egymást és odavan a kisfiamért is. Mindig azt mondja neki "kisfiam". Korához képest érett gondolkodású. Szerintetek együtt maradunk?
Úristen még nincs 18 éves??? Te anya létedre ráakaszkodtál egy gyerekre?
Kicsit sem szégyelled magad?
Tapasztalatból mondom, hogy NE éld bele ebbe magadat!
Nem egy ilyen esetről hallottam , és a vége sírás lett!
Amikor egy lány egyedül marad a gyermekével és kétségbe esik h vajon kit fog találni akkor már az első pasiba beleéli magát aki kedves hozzá és a gyermekéhez....
Még akkor is ezt mondanám ha a srác 27 éves lenne!
Először mindenki tündéri a másik gyermekével, mert attól h gyereke van a csaj még lehet nagyon szexi és lehet jó alakja szóval attól még sokan meg akarják b*szni!
Nos, kicsit meglepődtem a kérdésed láttán, és elég érdekesnek tartottam, hogy válaszolják. Pontosítanunk kéne, hogy a fiú hány éves. Talán 17-re tippelek, ha már annyira várja a nagykorúságot.
Imádnivalónak tartom, hogy miként becézi a kisfiadat, de gondolj bele abba is, hogy ő még egyetemre megy, még bulizni akar, és te már egy komolyabb kapcsolatra vágysz, talán több gyermekre, talán házasságra. Nem tudom, hogy miként reagálna pár év eltelte után a fiú egy gyermek és egy felnőtt nő mellett. Mindenképpen aranyosnak, és regénybe illőnek érzem ezt a kapcsolatot. Arra, hogy együtt maradtok -e én maximum ötven százalékot látok. Vagy igen, vagy nem, ez rajtatok múlik, nem az itteni válaszadókon.
Mindenképpen sok sikert kivánok nektek. :)
Kedves 20:57-es!
Nem esik neki senki! De nem mond már nekem hogy ez annyira normális gondolkodásra vall és érett gondolkodásra!?!?
Ha itt él a földön akkor elfelejti ezt a mesét amit elképzelt magának a jövőjüket illetően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!