Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 évesen 3 hónapja együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogyó84 kérdése:

26 évesen 3 hónapja együtt vagyok egy fiúval. Imádjuk egymást és odavan a kisfiamért is. Mindig azt mondja neki "kisfiam". Korához képest érett gondolkodású. Szerintetek együtt maradunk?

Figyelt kérdés
Azt mondja mindig,hogy alig várja már hogy betöltse a 18-at és összeköltözhessünk.
2011. jan. 9. 20:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
o_O 18 évesen érett?? ha érett lenne, nem nevelné más gyerekét..remélem sokáig együtt lesztek, de szerintem ne tervezz vele gyök 2-nél hosszabb időre..
2011. jan. 9. 20:54
 2/19 anonim ***** válasza:
75%

Úristen még nincs 18 éves??? Te anya létedre ráakaszkodtál egy gyerekre?

Kicsit sem szégyelled magad?

2011. jan. 9. 20:55
 3/19 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy NE éld bele ebbe magadat!

Nem egy ilyen esetről hallottam , és a vége sírás lett!

Amikor egy lány egyedül marad a gyermekével és kétségbe esik h vajon kit fog találni akkor már az első pasiba beleéli magát aki kedves hozzá és a gyermekéhez....

Még akkor is ezt mondanám ha a srác 27 éves lenne!

Először mindenki tündéri a másik gyermekével, mert attól h gyereke van a csaj még lehet nagyon szexi és lehet jó alakja szóval attól még sokan meg akarják b*szni!

2011. jan. 9. 20:57
 4/19 anonim ***** válasza:
most mért kell Neki esni? gondolom ti tökéletesek vagytok..
2011. jan. 9. 20:57
 5/19 anonim ***** válasza:
wááooo :D
2011. jan. 9. 20:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos, kicsit meglepődtem a kérdésed láttán, és elég érdekesnek tartottam, hogy válaszolják. Pontosítanunk kéne, hogy a fiú hány éves. Talán 17-re tippelek, ha már annyira várja a nagykorúságot.

Imádnivalónak tartom, hogy miként becézi a kisfiadat, de gondolj bele abba is, hogy ő még egyetemre megy, még bulizni akar, és te már egy komolyabb kapcsolatra vágysz, talán több gyermekre, talán házasságra. Nem tudom, hogy miként reagálna pár év eltelte után a fiú egy gyermek és egy felnőtt nő mellett. Mindenképpen aranyosnak, és regénybe illőnek érzem ezt a kapcsolatot. Arra, hogy együtt maradtok -e én maximum ötven százalékot látok. Vagy igen, vagy nem, ez rajtatok múlik, nem az itteni válaszadókon.

Mindenképpen sok sikert kivánok nektek. :)

2011. jan. 9. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy valaki nem tökéletes, de tudod ha valaki szülő, akkor általában felelősséget von maga után. Hogyan lehet szülői szeretetet elvárni egy gyerektől??? Nem töltötte be a 18-at még érettségije sincs, neki meg már gyereke van. Szóba nem állnék ilyen fiatal gyerekkel nemhogy szédítsem meg magamhoz költöztessem és nem érdekel, ha lepontoztok, nekem akkor is ez a véleményem.
2011. jan. 9. 20:59
 8/19 anonim ***** válasza:
pontosan , csak kizárolag rajtatok mulik! nem az életkoron nem a érettségen...
2011. jan. 9. 21:00
 9/19 anonim ***** válasza:
Mert szerinted az normális hogy egy 26 éves nő, egy kisgyerekkel, kapcsolatot folytat, egy 17 éves gyerekkel?:O Ha az ember nem is hibátlan, de látja hogy ez nem oké.Mondja h várja hogy összeköltözzetek? Sok mindent mond egy 17 éves "szerelmes" lila ködben élő gyerek. Picit gondolkodj, kedves kérdező.
2011. jan. 9. 21:01
 10/19 anonim ***** válasza:

Kedves 20:57-es!

Nem esik neki senki! De nem mond már nekem hogy ez annyira normális gondolkodásra vall és érett gondolkodásra!?!?

Ha itt él a földön akkor elfelejti ezt a mesét amit elképzelt magának a jövőjüket illetően!

2011. jan. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!