Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 évesen 3 hónapja együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogyó84 kérdése:

26 évesen 3 hónapja együtt vagyok egy fiúval. Imádjuk egymást és odavan a kisfiamért is. Mindig azt mondja neki "kisfiam". Korához képest érett gondolkodású. Szerintetek együtt maradunk?

Figyelt kérdés
Azt mondja mindig,hogy alig várja már hogy betöltse a 18-at és összeköltözhessünk.
2011. jan. 9. 20:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nameg mit szólnak annak a szegény kissrácnak a szülei...kamasz srác és akkor egy gyerekes nő rámászik, hát ha a srác az én fiam lenne az biztos, hogy nem tűrném ezt el, azt sem engedném, hogy találkozzon vele.
2011. jan. 9. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi az hogy "NEm az érettségen múlik" neked teljesen elmentek otthonról vagy mi??
2011. jan. 9. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Az előző kérdésében írta, h egy 15 éves kölyökről van szó, pedofil ribanc a kérdező...
2011. jan. 9. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
jaj igen de mikor 16-17 éves csaj 40 éves pasival kavar az meg helyes... de fordítva már semmi nem működik?!
2011. jan. 9. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van.
2011. jan. 9. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:

21:14-es vok

Jah meg miaz, hogy érettségije sincs meg egyetemre se jár?! Mert csak az a ember akinek érettségije van vagymi?... Nekem is van és hülye vagyok mindenhez. Jó ha van de nem ér semmit. Az egyetemröl meg annyit, hogy tanárom okleveles diplomás és mondja, hogy a számlát alíg tudja fizetni akkor mit kell itt felvágni?! A mai világban a pénzszerzéshez kreativitás kell nem pedig az,hogy megtanulsz valamit és másnap leírd egy papírlapra...

2011. jan. 9. 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Ó idők, ó erkölcsök!
2011. jan. 9. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:

jolvan már balfékek szerintetek egy 40es pasi tud jobban eltartani egy családot vagy egy 16 éves?

szerintem se tervezz vele hosszan,hamarosan rá fog jönni hogy ő még fiatal bulizni haverokkal menne bulizni,nem kenyérre keresni ilyen fiatalon,haverok is cikizni fogják hogy egy gyerekes anyával van,és lássuk be tényleg elég gáz... neked is több esze lehetne egy gyerekkel,igazi férfit kéne keresned már magadnak.

2011. jan. 9. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért ti ne szaporodjatok tovább... :/
2011. jan. 11. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!