Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen 3 hónapja együtt vagyok egy fiúval. Imádjuk egymást és odavan a kisfiamért is. Mindig azt mondja neki "kisfiam". Korához képest érett gondolkodású. Szerintetek együtt maradunk?
21:14-es vok
Jah meg miaz, hogy érettségije sincs meg egyetemre se jár?! Mert csak az a ember akinek érettségije van vagymi?... Nekem is van és hülye vagyok mindenhez. Jó ha van de nem ér semmit. Az egyetemröl meg annyit, hogy tanárom okleveles diplomás és mondja, hogy a számlát alíg tudja fizetni akkor mit kell itt felvágni?! A mai világban a pénzszerzéshez kreativitás kell nem pedig az,hogy megtanulsz valamit és másnap leírd egy papírlapra...
jolvan már balfékek szerintetek egy 40es pasi tud jobban eltartani egy családot vagy egy 16 éves?
szerintem se tervezz vele hosszan,hamarosan rá fog jönni hogy ő még fiatal bulizni haverokkal menne bulizni,nem kenyérre keresni ilyen fiatalon,haverok is cikizni fogják hogy egy gyerekes anyával van,és lássuk be tényleg elég gáz... neked is több esze lehetne egy gyerekkel,igazi férfit kéne keresned már magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!