Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj? Egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Egyik napról a másikra minden megváltozott, ok nélkül!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párom 22éves és rendőrként dolgozik! Én 18éves vagyok és még tanulok. Köztünk a tvávolság 310km, és egy hónapban 5napot látjuk egymást! Ilyen körülmények között már 4éve vagyunk együtt, de most valami baj van! Egyik este felhív hogy nem bírja tovább, és előtte 10perccel bizonygatta hogy mennyire szeret és hogy megvár! Mostanában minden este összveszünk valamin, amit ő fúj fel nagyon! Nem értem a furcsa változást! Ha tud valaki tanácsot adni akkor nagyon szépen köszönöm! ( ja és semmiképpen nem akarom elhagyni, mert nagyon szeretem) Köszönöm :)
2008. okt. 4. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
A távolság vagy megerősít egy kapcsolatot, vagy éppen fordítva. Próbáljátok megbeszélni a problémákat. Ha nem működik, tovább kell lépni. Még igen fiatalok vagytok, nem biztos, hogy ha megszakad ez a kapcsolat, csak a 310 km az oka.
2008. okt. 4. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenképp azt javasolnám, hogy beszélj vele erről. Próbáljátok meg közösen kideríteni, hogy miért veszekedtek állandóan. Lehet, hogy szerinted ő fújja fel a dolgokat, lehet, hogy így is van, de lehet, hogy ő is ezt mondaná. Nem lehet, hogy stresszesebb a munkája miatt mostanában, és azért? Vagy valami hasonló oka lehet szerintem. Sok sikert!

És gratulálok a 4 évhez, nem lehetett könnyű... (Én két hónapja élek távkapcsolatban, hasonló helyzet miatt, néha elég hisztis vagyok, és mindig szeretethiányos, de remélem, mi is együtt maradunk jó sokáig. ^^)

2008. okt. 4. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!