Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom még mindig beszelget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom még mindig beszelget az exevel, azt mondja van par lezaratlan dolguk, ki volt mar hasonlo cipoben?

Figyelt kérdés
Nemreg mentek szet a csajjal.a csaj szakitott de mint kiderult mikor mi elkezdtunk talalkozgatni akkor ok meg nem szakitottak teljesen csak ra par hetre.a parom meg mindig beszel vele de elmondasa szerint csak a muszajos dolgokat beszelik meg.a parom nagyon odavolt ezert a lanyert es bennem kialakult egy kisebbsegi komplexus h nem vagyok eleg jo...lehet h ez butasag de en igy erzem..volt mar mas is hasonlo cipoben?h juthatnek ezen tul?
2016. okt. 23. 18:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Miert patkany?
2016. okt. 23. 19:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Mert amugy tervez velem.hogy ez lesz es igy es ugy es kozostervek es dolgok.ilyenkor mindig nagyon boldog vagyok es elfelejem az exet.de van mikor nagyon magamba roskadok
2016. okt. 23. 19:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdjuk el sorolni? Epp ugy b*sz at teged azon a bizonyos palankon ahogy csak nem szegyelli, pluszban nem tisztel, semmibe nezi az erzeseidet, nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat (ilyen hamar nem ugrik az ember komoly kapcsolatbol egy ujabb komolyabba, plane meg az exevel beszelgetve a hatad mogott), ellenben tokeletesen tisztaban van vele, hogy te eveket vartal ra es huseges labtorlokent azt a cipojet torloheti beled, amelyiket csak akarja, hiszen te ugyis siman kapcsolatot kezdtel vele, hogy o meg bevallottan az exet szereti, mert "te majd megvarod, hogy kiszeressen belole". Ha a semminel tobbe nezne, akkor soha nem hozna ilyen helyzetbe, ellenben o nemhogy ilyen helyzetbe hoz, hanem meg fokozza is azt. Undorito viselkedes.
2016. okt. 23. 19:39
 14/21 A kérdező kommentje:
"Sajnos" teny h tokeletesen tisztaba van vele h mennyire szeretem ot.mondtam neki azt is h nekem nagyon jol esne ha neha o is mondana h talakozzunk.ne csak mindig en.de erre azt mondta h a kapcsolatunk van mar olyan szinten h ha szeretnem latni barmikor is akkor mondom es talalkozunk.es ez tenyleg igy van.de nekem jol esne ha neha o is mondana
2016. okt. 23. 19:57
 15/21 A kérdező kommentje:
Rakerdeztem nemreg h beszelnek e meg.es azt mondta h mar hetek ota nem..
2016. okt. 23. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Az én párom mikor összejöttünk,utána még fél évig fizette az exe telószámláját,mert lezáratlan ügyük volt.Persze utólag tudtam meg.
2016. okt. 24. 06:01
 17/21 A kérdező kommentje:
O a sulija egy reszebe szallt bele.lehet azt beszeltek meg
2016. okt. 24. 07:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Amikor összejöttetek, akkor közölte hogy az exét szereti, ezekután nagyon rövidre zártam volna a kapcsolatot vele. Saját magad aláztad meg azzal, hogy ezek után még hajlandó voltál vele maradni. Van néha hogy van az ex-el lezáratlan ügy, nekem is volt az enyémmel, tartozott nem kevés összeggel, ezért még jóval a szakításunk után is kerestem őt, mikorra már a mostani barátommal összejöttem. De ahogy rendezte a tartozást, lezárult a kapcsolattartás.
2016. okt. 24. 16:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Fontos dolgaik? A komoly betegség,közös gyerek,hitel,lakás meg egyszer a máiknál maradt holmik azok.

De ha a sebeit nyalogatja s melengetik a káposztát akkor mi a fenének kezd új kapcsolatba? Ott kezdődik, hogy elhiszed magadról vagy olyan jó, hogy szeressenek s nem csak pótléknak. Aki meg annak használna dobd ki.

2016. okt. 24. 17:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem h megis mik azok a lezaratlan dolgok amiket meg kell beszelni es h annyira megse surgos ha hetek ota nem is beszelnek.es felkapta a vizet h o nem akar errol beszelni...
2016. okt. 24. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!