Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régi lezáratlan problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi lezáratlan problémás kapcsolat? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, megpróbálom röviden de érthetően leírni a gondomat. Van egy párom fél éve vagyunk együtt. Én 36/n ő 38/f. Neki van egy korábbi még ezidáig lerendezetlen kapcsolata. Távkapcsolatban élt egy nővel, a nő bajai, a párom 200km-re lakott tőle, de a munkájából adódóan tudtak találkozni elég sokat heti 3-4-szer is. A nő egy vállalkozónak dolgozik, egy ilyen egyszemélyes cégben, ő a titkárnő. Termény kereskedelemmel foglalkozik, meg ezalatt különböző csalásokkal, áfa, stb. ezért nagyon gazdag a vállalkozó. Ahogy ez lenni szokott, a nő a szeretője lett. A nő 40, akinek dolgozik az olyan 55-60 körüli családos személy. Az indíttatás egyik oldalról a pénz, a másikról a fiatal nő volt. A vállalkozó a nőt nagyon jól tartotta, pénzelte a munkán felül a szexért is cserébe. A nőnek ez az állapot nagyon tetszett, de mellette a volt párjával is együtt volt, őt is kihasználta ahol csak tudta.

A gondok akkor jöttek, amikor a férfi családjánál kiderült ez a viszony. (a nőnek volt köze hozzá hogy kiszivárgott, mert mint kiderült korábban is volt viszonya családosokkal évekkel korábban többször is, és minden családnál botrány lett ebből) Itt viszont amikor kitört a botrány, a nő nagyon okosan a volt párját tette ezért felelőssé, hogy ő mossa kezeit. A viszonyuk azóta is változatlanul tart.

A gondom az hogy azóta a páromat ez az ember üldözi mivel neki tulajdonítja a családi botrány kitörését. Mivel rengeteg pénze, és szerteágazó alvilági kapcsolatai is vannak ennek a vállalkozónak, ezért nagyon komoly dolgok történtek és történnek az elmúlt hónapokban. A páromat két alkalommal megtámadták, egyszer a kocsiját is tönkretették, a munkahelyéről is kirúgatták, és még rengeteg atrocitás ért minket ezen kívül. Rendőrségi nyomozás is indult már, de bizonyíték hiányában befejezték a nyomozást általában.

Szerintetek mit lehet tenni? Ha valakinek van egy jó ötlete kérem írja meg nekem. Köszönöm szépen!

Timi

2016. márc. 5. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom beazonosítani a személyeket ebben a történetben. Lehetne neveket vagy monogramokat adni a szereplőknek?
2016. márc. 5. 16:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok, megpróbálom röviden de érthetően leírni a gondomat. Van egy párom(B) fél éve vagyunk együtt. Én 36/n ő 38/f. Neki(B-nek) van egy korábbi még ezidáig lerendezetlen kapcsolata. Távkapcsolatban élt egy nővel(K), a nő(K) bajai, a párom(B) 200km-re lakott tőle, de a munkájából adódóan tudtak találkozni elég sokat heti 3-4-szer is. A nő egy vállalkozónak(F-nek) dolgozik, egy ilyen egyszemélyes cégben, ő a titkárnő(K). Termény kereskedelemmel foglalkozik, meg ezalatt különböző csalásokkal, áfa, stb. ezért nagyon gazdag a vállalkozó(F). Ahogy ez lenni szokott, a nő(K) a szeretője lett. A nő(K) 40, akinek dolgozik(F) az olyan 55-60 körüli családos személy. Az indíttatás egyik oldalról(K) a pénz, a másikról(F) a fiatal nő volt. A vállalkozó(F) a nőt(K) nagyon jól tartotta, pénzelte a munkán felül a szexért is cserébe. A nőnek(K) ez az állapot nagyon tetszett, de mellette a volt párjával(B) is együtt volt, őt is kihasználta ahol csak tudta.

A gondok akkor jöttek, amikor a férfi(F) családjánál kiderült ez a viszony. (a nőnek(K) volt köze hozzá hogy kiszivárgott, mert mint kiderült korábban is volt viszonya családosokkal évekkel korábban többször is, és minden családnál botrány lett ebből) Itt viszont amikor kitört a botrány, a nő(K) nagyon okosan a volt párját(B) tette ezért felelőssé, hogy ő mossa kezeit. A viszonyuk(KésF) azóta is változatlanul tart.

A gondom az hogy azóta a páromat(B) ez az ember(F) üldözi mivel neki tulajdonítja a családi botrány kitörését. Mivel rengeteg pénze, és szerteágazó alvilági kapcsolatai is vannak ennek a vállalkozónak,(F) ezért nagyon komoly dolgok történtek és történnek az elmúlt hónapokban. A páromat(B) két alkalommal megtámadták, egyszer a kocsiját is tönkretették, a munkahelyéről is kirúgatták, és még rengeteg atrocitás ért minket ezen kívül. Rendőrségi nyomozás is indult már, de bizonyíték hiányában befejezték a nyomozást általában.

Szerintetek mit lehet tenni? Ha valakinek van egy jó ötlete kérem írja meg nekem. Köszönöm szépen!

Timi

Lehet így tényleg érthetetlen idegennek elsőre. Próbáltam itt a szereplőket betűkkel megjelölni.

B az én (kérdező) jelenlegi párom

K az én jelenlegi párom, volt párja

F a vállalkozó akinek K jelenleg a k..vája

Tudom hogy így is zavaros lehet, de nagyon hosszú lett volna leírni a teljesség igényével, és neveket sem akartam bele. Ha érthetetlen még valami, kérdezzétek meg nyugodtan.Várom az építő jellegű hozzászólásokat! Köszönöm

2016. márc. 5. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:

"Ahogy ez lenni szokott, a nő(K) a szeretője lett."

Kinek a szeretője?...

2016. márc. 5. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:

"Itt viszont amikor kitört a botrány, a nő(K) nagyon okosan a volt párját(B) tette ezért felelőssé, hogy ő mossa kezeit."

Tehát a Te mostani párodnak nem csak ez a párhuzamos kapcsolata van K-val, hanem még családja is van mellette?

3 nője van és gyerekei is?

2016. márc. 5. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát a konfliktus az, hogy a fiúdat üldözi F, és bűncselekményeket követ el ellene?

Hát akkor olyan infókat kell szerezni, amik ezt alátámasztják, hogy legyen is tárgyalás.

És én az ügyészséghez küldeném ezeket a dolgokat (tanúvallomás, fotók, dokumentumok, stb.), nem a rendőrségre.

Ha nem elég a bizonyíték, szereznék még magánnyomozó segítségével, illetve a jövőben számítanék a támadásokra és úgy készülnék, hogy legalább a jövőbeliekről legyen elég anyag.

2016. márc. 5. 16:48
 6/8 A kérdező kommentje:

"Itt viszont amikor kitört a botrány, a nő(K) nagyon ""okosan a volt párját(B) tette ezért felelőssé, hogy ő mossa kezeit."

Tehát a Te mostani párodnak nem csak ez a párhuzamos kapcsolata van K-val, hanem még családja is van mellette?

3 nője van és gyerekei is""

Ebbe nagyon bele keveredtünk. Nemis tudom most így egykönnyen kibogozni.

A lényeg az utolsó hsz-ban van, F üldözi a fiúmat ahogy írtad, és bűncselekményeket követ el ellene. Amit nem lehet bizonyítani egyenlőre.

Az ügyészségen miért jobb feljelenteni valakit mint a rendőrségen?

2016. márc. 5. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:

6: Szerintem azért, mert ott magasan képzett jogász kezébe kerül az anyag. A rendőr nem jogász.

Továbbá a rendőrségen engem eddig mindig KIKÉRDEZTEK, amikor feljelentést tenni mentem, és ŐK ÁLLÍTOTTÁK ÖSSZE az anyagot, és ők döntöttek róla, hogy nyomoznak-e vagy sem, hogy van-e bűncselekmény vagy nem. Tehát nem jogászok dolgozták fel / fogalmazták meg az anyagot ( a vallomást is szóban kellett tennem, nem írásban, tehát deformálódott már ezalatt is az infó) és nem jogászok döntöttek róla, hogy történt-e a bűncselekmény. Az ügyésznek meg elküldöd tértivevénnyel vagy elviheted személyesen is ÍRÁSBAN a JÓL összeállított anyagot, amiben hivatkozol minden releváns tényre, és ő fogja kiértékelni előbb, és ő rendeli el a nyomozást, és ő súlyozza, mire nyomozzanak - vádemelési szemmel nézi, hogy miket kér a nyomozóktól. Lehet, hogy ez csak babona részemről, de szerintem ha valamit bíróság elé szeretnék juttatni, akkor ügyészhez kell menni. Rendőrhöz akkor fordulunk, ha valami intézkedésre van szükség hirtelen.

2016. márc. 5. 17:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2016. márc. 5. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!