Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tudom, hogy a barátom beszélget az excsajával?
Jó lehet nem szép dolog, de kiváncsi voltam kivel beszélget facebook-on. Amikor nála vagyok és kimegy a mosdóba, mindig bevan lépve a facebookba és épp annyi időm van , hogy megnézzem kivel beszél,de hogy miről azt már nem tudom. Többször is láttam már , hogy nem rég dumált a volt csajával. Már kezd idegesíteni, de azt meg mégse hozhatom fel, hogy vagyok olyan bunkó és bemászoka facebookjába. Monda nekem , hogy szoktak néha dumálni, de ez már kicsit több mint "néha". Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, a másikkal nem tudom mikor szakitottak, de kb 3 évet voltak együtt. Őszintén szólva féltékeny vagyok és kezdek dühös is lenne , hogy lehet átver.
19/L
>Jó lehet nem szép dolog, de kiváncsi voltam kivel beszélget facebook-on. Amikor nála vagyok és kimegy a mosdóba, mindig bevan lépve a facebookba és épp annyi időm van , hogy megnézzem kivel beszél,de hogy miről azt már nem tudom.
Ezt fejezd be. Bízz benne és vállald a sebezhetőséget azért cserébe, hogy nem kell aggódnod. Ezer más jele van annak, hogy rendben van-e a kapcsolat. Előfordulhat, hogy cslódás ér még ezért, de akkor is jobb így. Nagyon alantas dolgo beleolvasgatni más beszélgetéseibe, még ha a párunkról van szó, és ez a titkolózás, nyomozgatás, bizalmatlankodás garantáltan aláássa a kapcsolatot.
Az a másik, hogy írt egyáltalán bármint, ami gyanúra adhat okot? Miért ne beszélhetne vele? Ismered a viszonyát az exével? Eleve, miért nem bízol benne, miért kezded a kapcsolatot áskálódással?
Megcáfolnám a dolgot, hogy nem kell aggódnia. Én sem aggódtam, beszélgetett csajokkal... eggyel elég sűrűn (napi szinten) akit 4 éve ismert (mi két éve voltunk együtt)
és lám, a barátkozásból szerelem lett, majd megcsalás. Hogy mért? fogalmam sincs. Sose mondta, hogy nincs rendben valami a kapcsolatunkban.... aztán persze előjöttek dolgok...
pedig mindig hangoztatta, hogy csak jóban vannak... hittem neki...
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!