Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha tudom, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tudom, hogy a barátom beszélget az excsajával?

Figyelt kérdés

Jó lehet nem szép dolog, de kiváncsi voltam kivel beszélget facebook-on. Amikor nála vagyok és kimegy a mosdóba, mindig bevan lépve a facebookba és épp annyi időm van , hogy megnézzem kivel beszél,de hogy miről azt már nem tudom. Többször is láttam már , hogy nem rég dumált a volt csajával. Már kezd idegesíteni, de azt meg mégse hozhatom fel, hogy vagyok olyan bunkó és bemászoka facebookjába. Monda nekem , hogy szoktak néha dumálni, de ez már kicsit több mint "néha". Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, a másikkal nem tudom mikor szakitottak, de kb 3 évet voltak együtt. Őszintén szólva féltékeny vagyok és kezdek dühös is lenne , hogy lehet átver.

19/L

2016. márc. 1. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Nincs ebben semmi rossz és ha szimpik vagytok egymásnak talán egy 3amst is összehozhattok valamikor.
2016. márc. 1. 12:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység soha nem a másikról szól, hanem csakis rólad.
2016. márc. 1. 12:38
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Én nem járnék olyan pasival, aki szingli nőkkel tart kapcsolatot, főleg, ha az még az exe is! Hagyd el, van jobb, ő meg dumálgasson, akivel akar.
2016. márc. 1. 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Sosem korlátoznám a páromat. Ahogy ő sem teszi velem. A féltékenység meg alapból tönkre teszi 2 ember kapcsolatát. Én is tartom a kapcsolatot az exemmel, munka miatt. De ennyi, kölcsönös bizalmon alapul a kapcsolatunk.
2016. márc. 1. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

>Jó lehet nem szép dolog, de kiváncsi voltam kivel beszélget facebook-on. Amikor nála vagyok és kimegy a mosdóba, mindig bevan lépve a facebookba és épp annyi időm van , hogy megnézzem kivel beszél,de hogy miről azt már nem tudom.

Ezt fejezd be. Bízz benne és vállald a sebezhetőséget azért cserébe, hogy nem kell aggódnod. Ezer más jele van annak, hogy rendben van-e a kapcsolat. Előfordulhat, hogy cslódás ér még ezért, de akkor is jobb így. Nagyon alantas dolgo beleolvasgatni más beszélgetéseibe, még ha a párunkról van szó, és ez a titkolózás, nyomozgatás, bizalmatlankodás garantáltan aláássa a kapcsolatot.

Az a másik, hogy írt egyáltalán bármint, ami gyanúra adhat okot? Miért ne beszélhetne vele? Ismered a viszonyát az exével? Eleve, miért nem bízol benne, miért kezded a kapcsolatot áskálódással?

2016. márc. 1. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősöm beszélgetett az excsajával, hiába állította hogy imádja a másikat, meg hiába szakadtak el csúnyán és volt iszonyat a kapcsolatuk, mégis megcsalta a exszel... még nem derült ki, de szerintem idő kérdése.
2016. márc. 1. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Van olyan csaj, akivel 9 éve szakítottunk, mióta van facebook, gyakorlatilag hetente chatelünk egymással 2-3 órát munkában, találkozni meg nem találkoztunk 9 éve és nem is akarunk... Nem feltétlenül jelent ez bármit...
2016. márc. 1. 13:05
 8/12 anonim ***** válasza:
5-össel értek egyet teljes mértékben
2016. márc. 1. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Megcáfolnám a dolgot, hogy nem kell aggódnia. Én sem aggódtam, beszélgetett csajokkal... eggyel elég sűrűn (napi szinten) akit 4 éve ismert (mi két éve voltunk együtt)

és lám, a barátkozásból szerelem lett, majd megcsalás. Hogy mért? fogalmam sincs. Sose mondta, hogy nincs rendben valami a kapcsolatunkban.... aztán persze előjöttek dolgok...

pedig mindig hangoztatta, hogy csak jóban vannak... hittem neki...

38/N

2016. márc. 1. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Pár naponta beszélek az exemmel és rendszeresen csetelünk is, 6 éve vagyunk külön, két és fél éve van állandó kapcsolatom. Nem értem mi lehet ebben a probléma ...
2016. márc. 1. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!