Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikéne akadnom ha más lányal is beszélget facebookon?
miért nem kérdezed meg,hogy ki az a csaj akivel szokott írogatni?
ez a normális kapcsolat alapja,hogy képesek legyetek megbeszélni mindent.az is lehet valami rokon volt vagy valami ezer éve ismert jó barátja..
ha ismerkedett volna,kétlem,hogy úgy csinálja,hogy lásd
Sajna, az életben megtörténik, hogy átvágnak. Nem csak téged. Tanulni kell belőle, figyelmesnek lenni. Hallgassa megérzéseidre, jelekre. Többet nem igen tudsz tenni. Mindenkivel, mindig bizalmatlan leszel, nem lesz senkid.
Attól, hogy a párom kacérkodik, hülyéskedik, jókat dumál pasikkal, még érzem erősen, hogy engem szeret, csak hozzám akar bújni.
Szia, én ugyanebben a szituációban vagyok
Itt ismertem meg a párom, és azóta is ismerkedik lányokkal. Állítása szerint csak barátkozik, de én már nagyon kivagyok a dologtól. Többször kerültünk ez miatt szakítós helyzetbe, és megígérte nem csinál ilyet. Ha lesz még 1 ilyen, akkor már tényleg szakítok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!