Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! LÁNYOK! Csak engem idegesit ez ennyire? A csajok ezt mennyire nézik meg? Rendbe jöhet még?
Ha nem tudod félretenni ezt a nevetséges hímegódat ("kemény férfi edz"), akkor maradj is görbe hátú - ami mellesleg tényleg undorító, izomzattól függetlenül.
A gyógytorna nem arra való, hogy nagy izmokat növesszen, hanem hogy rendbetegye a testet.
Menj el gyógytesizni, utána a normális hátaddal elmehetsz kondizni is.
24/L
Nekem se ment a gyógytesi, bár nem az általad említett okok miatt, de félig amiatt is... Tényleg gáz kicsit, ha kérdezik, hogy "mit sportolsz?", és erre nem valami normális dolog válasz, hogy úszok, futok, vagy gyúrok, hanem "gyógytornára járok..". A b*zidolog azért túlzás, de nekem se fült rá a fogam..:S VISZONT: a gerincferdülésemet párhuzamosan végzett jóga és testépítő edzéssel teljesen el tudtam tüntetni, hozzáteszem: testépítő gyakorlatok közül ki kell választani a számodra végezhetőket, vagy te járj utána, vagy szakedzőt kérdezz meg erről, azt ajánlom. Meg ha görbe a hátad, egy keményebb fekhely idővel szintén hozzáad, hogy kiegyenesedjen. Nekem is púpos volt kicsit, aztán vettem kemény kókuszrostos matracot + gyúrás, jóga --> túl is egyenesedett tőle, most meg attól szenvedek, hogy lapos lett a hátam. :D De legalább oldalirányba már nem ferde, ezen legjobban a húzódzkodás segített, meg hátizomgyakorlatok. Üdv!
25/f
Ui.: mindez - a ferdeség mértékétől is függ persze - de nálam fél év folyamatos edzést vett igénybe (de az tényleg folyamatos volt...), és a fő probléma megszűnt. Úgyhogy ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!