Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mivel hódítsátok vissza férjeteket, párotokat? A volt barátnője idegesít titeket?
Elhiszem,hogy kivagy emiatt,de bíznod kell benne,ha minden jó kettőtök között,ha mindent megadsz neki a szex terén is,akkor nem lehet gond,de ha ennyire félsz,akkor újíts be pár dolgot az ágyban,akár legyél kicsit vadabb,csináljátok máshogy,nő vagy,tudnod kell mit kell csinálni ilyenkor,meg amúgy is szerintem ez ösztönösen jön ha az ember féltékeny :D :)
Bár nem hiszem,hogy félned kéne.....
első vagyok,abba semmi képpen ne menj bele,hogy hármasban,már csak miattad sem,mert soha nem lenne már olyan a kapcsolatotok....
Én spontán dolgokra gndoltam,különleges helyek,esetleg szerepekbe is bújhatsz....de amíg a szex jó és olyan,mint idáig,addig ne aggódj....
Legyél vele figyelmes nagyon,néha csinosítsd ki magad különlegesen:)
Kikötözés....
Vagy valami szexy ruha,meg ilyenek....
Ezek mindig bejönnek....de azért nézd a te érdekeidet is mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!