Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megcsaltátok már a Párotokat, Férjeteket?
Figyelt kérdés
Miért? Milyen érzés volt?Kiderült? Kort is írjatok légyszi!2011. jan. 1. 22:34
2/13 anonim válasza:
NEM! És nem is fogom soha. Megcsókolni se bírok olyat, akibe nem vagyok szerelmes. A barátomba vagyok szerelmes. Innentől kezdve nincs miről beszélni. 20/L
3/13 anonim válasza:
Nem és nem is fogom, ebben kőkemény elveket vallok. (5 éves kapcsolatom van)
21/L
4/13 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal,4éves kapcsom van,minden tökéletes,miért aláznám meg? ha mehetnékem van akkor előbb kidobom mint ilyen fájdalmasan megalázzam..
22L
5/13 anonim válasza:
Nekem volt egy barátom akit megcsaltam. Nem félrekúrtam, hanem félresmároltam, de amúgy szerintem mindegy is. Akkor tetszett a dolog később bántott nagyon. nem mondtam el neki...
20/L
6/13 anonim válasza:
nem, és nem is csinálnék ilyet soha..
20, l
7/13 anonim válasza:
Nekem volt egy barátom, akit megcsaltam... pont összejövőben voltunk, mikor még csak kezdtünk összejárni, lefeküdtem az ex pasimmal. A mai napig nem tudja. Aztán mikor ugyanezzel a pasival szakítófélben voltunk (kb 2 hetes procedúra volt) csak smárolás erejéig "csaltam meg", de végülis akkor már nem voltunk együtt. Na... hát nem tudom ezek megcsalások-e, de ennyi volt. Más nem ^^ Ezekre se vagyok büszke :'D
8/13 anonim válasza:
Igen. Mindenkit megcsalok folyton. Nem is értem magamat. Utána mindig bűntudatom van, de nem vallom be. Soha. De egyszerűen nem bírok magammal. 20/L
9/13 anonim válasza:
Igen. Több pasimat, többször is. Most 5 éves kapcsolatban vagyok, 2 pasival csaltam meg.
25L
10/13 anonim válasza:
Nagyon gyanús, hogy az utolsó kettő egy és ugyanaz az ember és tuti férfi, aki hergelni akar direkt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!