Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, lanyok, asszonyok, han szazaleka szereti ha harcol ertuk a pasi es hany szazalekot idegesit ez?
Figyelt kérdés
Foleg 30 ev koruli holgyek valazsoljanak,tapasztalatok,stb.Pleda.elhagytatok a parotokat mert mar ugy ereztetek hogy nem szerelemmel szeretitek csak baratkent.Az a fiu pedig nagyon szeretne ot vissza.Harcol erte,mit tennetek?Az a lany meg mindig erez valamit,hisz nyiltan a szemebe a pasinak nem tudja mondani hogy mar nem szereti.Tudja hogy a pasinak nagy fajdalmat okoz ezzel.Valyon megszolal a lelkiismerete?ti lanyok mit tennetek?2009. szept. 18. 15:32
1/3 anonim válasza:
Jobban szeretik, ha ők harcolnak és kapják meg a férfit. Ez mindenkivel így van, neked mi az értékesebb? Amit hozzád dobnak, vagy amiért megdolgozol.
Csajozni ugyan kell és tudtára is kell adni a csajnak, hogy tetszik, de ha azt látja, hogy függsz tőle és bármit megtehet veled, akkor már nem tart olyan fontosnak.
3/3 anonim válasza:
én szeretem, ha a pasi harcol értem, de csak akkor, ha tetszik a pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!