Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta dohányzol (hagytak már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta dohányzol (hagytak már el emiatt)?

Figyelt kérdés
Nemed írd
2016. okt. 12. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sokszor csak hobbidohányos voltam, és voltak dohányzó periódusaim. Most 7 éve cigizek.

Nem, soha.

40/N

2016. okt. 16. 21:18
 12/12 anonim ***** válasza:
22 vagyok, kb 3-4 éve úgy aktívan, de eközben volt egy több mint féléves teljes szünet. Soha nem hagytak el amiatt, bár az érdekes is lenne, inkább akkor ne jöjjön velem össze akinek nem tetszik. Egyetlen párom volt aki nem szívlelte ha cigizek. De akkor még nem szívtam aktívan, csak bulik alkalmával.
2016. okt. 24. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!