Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta dohányzol (hagytak már el emiatt)?
14 éve kisebb nagyobb megszakításokkal. Egy párom mondta korábban, hogy őt zavarja, miatta leszoktam. De később visszaszoktam, amikor már nem voltunk együtt.
Nő
Soha nem dohányoztam.
Dohányosokkal nem kezdenék párkapcsolatba. Barátnőm sem kezdett párkapcsolatunk közben cigizni, szóval dobnom sem kellett senkit :) amúgy valószínűleg nehezen viselném, és előbb-utóbb vége lenne. Faterom nagy cigis, napi 3 doboz. Azt hiszem a dohányosok többsége nem szív annyit, mint én passzívan.
3-as vagyok.
Mikor hogy... Azért azt nem szeretem mikor a képembe jön, de mikor cigisek kimennek szabadba szünetelni, én is megyek velük. Szóval több hasznom van egy jó beszélgetésből, mint a cigimentességből :)
De hogy én egy dohányos szájában járkáljak, vagy ő dugdossa a nyelvét az enyémbe, az már 1 éjszakánál tovább nem játszik :)
33 éve és nem hagytak még el emiatt
Ffi
26 éve. 38/N
Nem hagytak el soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!