Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom reakciója?
Figyelt kérdés
Felhívott egy volt kollégám (férfi, ezer éve házas, gyerekekkel), hogy a városban van, van-e kedvem találkozni, beszélgetni egy kicsit. Igent mondtam, mert nagyon rég nem beszéltünk, pedig régen, míg egy helyen dolgoztunk, nagyon jóban voltunk. Párom kiakadt hogy ki ez a férfi, mi az hogy így felbukkan a semmiből, miért nem említettem eddig, biztos rám akar hajtani, stb, stb. Tény hogy nem sok férfi barátom van, így nem volt oka eddig ilyenek miatt féltékenykedni, de szerintetek normális a reakciója? Egy nőnek nem lehetnek férfi barátai? Ti is kiakadnátok a helyében?2016. okt. 10. 17:41
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy kávé mellett lehet régi kollegákkal találkozni. Mindenkinek jolesik egy kis beszélgetés. Esetleg miért nem hivod el a párodat is. Az én férjemnek is volt kolleganője aki elköltözött és erre járt összefutottunk vele, és évek óta időnként ellátogatunk egymáshoz. Jó kis baráti társaság alakult ki köztünk.
2/10 anonim válasza:
Elhívnám a páromat is, ha megígéri hogy nem rendez jelenetet.
3/10 anonim válasza:
Figyelj ,nem minden ember egyforma van akinek belefér az ilyen dolog meg van akinek nem ez van.
4/10 anonim válasza:
Az enyem nem akad ki ilyesmin. Egyikunk se akar masoktol semmit, es ezt tudjuk is szoval nem parazunk azon ha joban van a masik ellenkezo nemuekkel.
5/10 anonim válasza:
Én is elhívnám magammal a páromat.
Szerintem amúgy normális a reakciója, mindaddig amíg nem viszi túlzásba.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem akadna ki ezen a párom, jó szórakozást kívánna és ennyi. Fordítva dettó. Szerintem ha ez nem így működik, az régen rossz.
7/10 anonim válasza:
Abból kell kiindulni, hogy egy nő nem jelenti be a férjének, hogy megcsalja. Tehát ha bejelenti, hogy
egy régi barátjával találkozik, akkor nem azért megy.
Ez inkább becsülendő, mert vannak nők, akik csak
elhúznak, "egy barátnőmmel találkozok" címszóval,
aztán megy a régi baráthoz. Félreértés ne legyen,
nem megcsalni megy, de már a férfi hozzáállása miatt
hazugságokra kényszerül.
8/10 anonim válasza:
Én nem akadnék ki, de megértem a párod reakcióját, mivel ha egy férfi kettesben szeretne találkozni egy nővel, akkor gyakran nem csak barátkozni vagy nosztalgiázni akar. Ebből a szempontból pedig irreleváns, hogy házas és vannak gyerekei.
9/10 A kérdező kommentje:
Felőlem jöhetne, tényleg szigorúan baráti találkozó, soha nem volt köztünk semmi ezzel a férfival egyikünk részéről sem. De ahogy ismerem a párom, végégduzzogná a találkozót, és nem akarom ezzel mindhármunkat kínos helyzetbe hozni.
2016. okt. 10. 19:01
10/10 anonim válasza:
Szerintem hülyeség hogy menjen el a párod, nincs is közös témája a volt kollegáddal. Ez akkora hülyeség, hogy magunkkal kell cipelni mindenhova a párunkat. Nekem is van nak fiú barátaim, és neki is lány. Szeretjük egymást és eszembe nem jutna hogy megcsal, vagy én megcsaljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!