Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik a menstruációm. A párom reakciója nem tetszett. Szerintetek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Késik a menstruációm, csináltam tesztet, negatív. A párom úgy reagált, hogy majdnem elájult. Azt mondja, hogy tuti terhes vagyok és vége az életének, nem akar apa lenni, örökre csórók leszünk és ilyenek. Igaz, hogy nem jönne a legjobbkor, mert most készülünk még csak összeköltözni, de akkor sem ilyen idegbeteg reakcióra számítottam. főleg, hogy nagy valószínűséggel nem is vagyok terhes, ő meg folyamatosan ezzel idegesít, hogy vége az életünknek és innen minden csak rossz lesz. nagyon rosszul esik. ti mit gondoltok? 24L és 28F2013. okt. 22. 18:32
3/4 anonim válasza:
Vége a kapcsolatotoknak, mert kiderült amit a srác rejtett.
Aki szereti a másik embert, az nem így reagál.Főleg első alkalommal.
4/4 anonim válasza:
Ultragáz a pasid, ne haragudj.
Még akkor is, ha elsőre egy srácot általában sokkol az apaság, de ez... Pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!