Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rossz dolog történt. A barátnőm 1 hónapja kórházba került mellrákkal és sajnos nem sok esélye van. Tegnap egy félre értés miatt minden barátom haragszik rám és ő is szakított velem. Nagyon aggódom érte mert ő életem szerelme és nem szeretném hogy valami baja legyen. Sajnos nem tudok bemenni hozzá a kórházba csak Facebookon keresztül beszélünk de a félre értés miatt letiltott. Azóta nagyon rosszul vagyok nincs erőm semmihez. Már nincs senki akivel beszélni tudnék erről nem érdeklek senkit és érte is nagyon aggódom. Sajnos engem nem nagyon szeretnek a lányok mivel nem vagyok a legszebb eddig három olyan is volt hogy elhitették velem, hogy kellek nekik de a végén nem lett belőle semmi. Nagyon örültem amikor rá találtunk egymásra és ő is életem szerelme csak még mindig benn van elég súlyos az állapota és lehet hogy rontottam neki ezzel a helyzettel. Ha ő nem éli túl vagy nem akar látni inkább meghalnék, mert már se barátom nincs, ráadásul egy lányt sem érdekelnék. Nemrég bevettem 6 Algopyrint és csak várom hogy meghaljak. Mihez tudnék most kezdeni? Kivel tudnék beszélni a problémáimról?

2016. okt. 3. 08:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Engem egy más lány sem érdekel csak mondom, hogy eddig ilyen rossz életem volt és ezért nagyon fontos ő nekem.
2016. okt. 3. 08:46
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Beteg a barátnőd és te magadat sajnáltatod? Mi az,hogy nem tudsz hozzá bemenni? Ha az én párom kórházba lenne még gyalog is elmennék hozzá legyen akármilyen messze az a kórház. Bár nekem az jön le a kérdésedből,hogy azért nem akarod elveszíteni mert félsz,hogy másnak nem kellennél ez nem szerelem szerintem amit te érzel
2016. okt. 3. 08:57
 13/25 A kérdező kommentje:
De azért nem akarom elveszíteni mert ő az egyetlen szerelmem. Azért nm tudok bemenni hozzá mert Pesten van kórházban elég messze tőlem és sokszor be sem engednek hozzá az állapota miatt.
2016. okt. 3. 09:00
 14/25 A kérdező kommentje:
Nekem első az, hogy rendbe jöjjön, második hogy velem maradjon.
2016. okt. 3. 09:04
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem most ezzel idegelni hogy mit szeretne. Csak azt akarom hogy meggyogyuljon de sajnos csak miattam akart. És ha nem mondom el neki hogy mennyire szeretem akkor nem akar meggyógyulni. Nem tudom mit csináljak most.
2016. okt. 3. 10:25
 16/25 anonim ***** válasza:

Először ne halj meg.Az öngyilkosság önsajnálatból ered.Nem vagyok jó,nem kellek senkinek stb.....

6 Algopyrint-ől meg nem is fogsz meghalni.EZ lényegtelen is.Szedd össze magad.Nem akarod elárulni mitől alakult ez ki így mit vársz,hogy segítsen bárki is.Nem bízhatsz senkiben?Teljesen ismeretlenek vagyunk nem tudjuk ki vagy,és itt sem írod meg.Te nem bízól senkiben és egy tükröt tartanak eléd.Légy férfi éld túl,hozd helyre amit elrontottál bármi is legyen az,és ne sajnáltasd magad.Barátnőd nem azért tíltott le mert már nem szeret,sértett békítsd meg és támogasd te őt,és ne itt várd téged életben tartsanak ismeretlen emberek.

2016. okt. 3. 10:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Kérdező. Amikor én voltam kórházban (hála a Jóistennek nem rákkal, "csak" szültem, egyszer pedig lupus kivizsgálások miatt, a párom nem otthon siránkozott hanem eljött, hozott chipset, elmesélte a napját, megszeretgetett. 10 óra munka és 30 km vezetés után. Zokszó nélkül hordott mindenhová amíg nem volt jogsim. Ő mellettem állt teljes mértékben, sőt! amikor a császárnál pánikrohamot kaptam és alig bírtak lefogni, ott volt velem és nyugtatgatott, neki köszönhetem hogy jobban lettem, ott volt és fogta a kezem, simogatta a hajam:) Ilyen egy igazi férfi, nem olyan, aki a súlyos beteg barátnője mellett magáért siránkozik és aszpirint reggelizik. Bocs az erős szavakért de ez van.
2016. okt. 3. 11:27
 18/25 gyula1971 válasza:

6 Algopyrint-ől meg nem is fogsz meghalni-ez így van.

Lidokain tablettától viszont igen,ezért be is tiltották, Molnár Csilla 1986-os halála után.

2016. okt. 3. 11:41
 19/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat én nem magamért siránkozok, hanem azért mert hogy ilyen helyzetben még ez miatt is aggódnia kell. De majd beszélek vele. Mennék én hozzá szivesen, csak NEM EMGEDNEK BE hozzá az állapota miatt. Igaz kicsit magamat sajnáltatom, de az rossz érzés, hogy miután pofon vágtak a bocsánatkérés helyett kapsz mégegyet. Tudom meg érdemlem hogy tökön rúgjon ez után de inkább minthogy nélküle éljek :)
2016. okt. 3. 11:42
 20/25 A kérdező kommentje:
oké már minden rendben van megbeszéltük a problámát :)
2016. okt. 3. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!