Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most aztán mihez kezdjek? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most aztán mihez kezdjek? N

Figyelt kérdés

Van önkritikám, tudom hogy ez egy roppant gyerekes kérdése lesz.

Szóval veszekedtünk a párommal, és elviharzott. Nagyon szeretem őt, a szememben egyszerűen tökéletes férfi. Annyira kedves, szerető, gondoskodó, a tenyerén hordoz. (Okos is és jól is néz ki, szóval nem csak belső értékei vannak. Szellemi és külső értékei is.) Nem veszíthetem el, szeretem.

A józan eszem azt mondja, nem szakítunk, de

félek, őrjítő. Mondtam olyat amit nem kellett volna, csak ellenőrizetlenül kiszaladt. Hogy min vesztünk össze, nos semmi nagy konkrét problémán, csak most így minden apróság felnagyítva kijött, meg hát mondtam olyat amit nem lett volna szabad, ráadásul hülyeség. Pl. hogy utálom. Ezért is viharzott el. Utána mentem, de nem találom. Pedig szinte rögtön követtem, de azóta sincs meg.

Na most aztán mit csináljak. Mi a garancia hogy nem szakítunk se most se később? Azt se tom mikor tok vele legközelebb eszmecserét folytatni.

2016. szept. 24. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Lenyugszik es visszajon.
2016. szept. 24. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan tudja a telefonszámodat.... azt is, honnan viharzott el.

Meg te is tudod a számát, meg tán azt is hova...

Nyugi!

2016. szept. 24. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha hulyesegelet mondtal, talan erdemes lenne bocsanatot kerni es a kedvebeb jarni ha elokerul...szerintem ertekelnifogja es o is igy fog eljarni, ha o is mondott serto dolgokat. Az elso lepest nehezegtenni, de akkor is meg kelllepni...
2016. szept. 24. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:
én amikor kicsi voltam, akkor mindig elmentem a világ végére, ha mérges voltam vkire, meg is mondtam otthon, h elmegyek a világ végére, de hamar éhes lettem mindig és hazamentem :D hátha ő is éhes lesz, nem?
2016. szept. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!