Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most aztán mihez kezdjek? N
Van önkritikám, tudom hogy ez egy roppant gyerekes kérdése lesz.
Szóval veszekedtünk a párommal, és elviharzott. Nagyon szeretem őt, a szememben egyszerűen tökéletes férfi. Annyira kedves, szerető, gondoskodó, a tenyerén hordoz. (Okos is és jól is néz ki, szóval nem csak belső értékei vannak. Szellemi és külső értékei is.) Nem veszíthetem el, szeretem.
A józan eszem azt mondja, nem szakítunk, de
félek, őrjítő. Mondtam olyat amit nem kellett volna, csak ellenőrizetlenül kiszaladt. Hogy min vesztünk össze, nos semmi nagy konkrét problémán, csak most így minden apróság felnagyítva kijött, meg hát mondtam olyat amit nem lett volna szabad, ráadásul hülyeség. Pl. hogy utálom. Ezért is viharzott el. Utána mentem, de nem találom. Pedig szinte rögtön követtem, de azóta sincs meg.
Na most aztán mit csináljak. Mi a garancia hogy nem szakítunk se most se később? Azt se tom mikor tok vele legközelebb eszmecserét folytatni.
Biztosan tudja a telefonszámodat.... azt is, honnan viharzott el.
Meg te is tudod a számát, meg tán azt is hova...
Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!