Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most aztán mihez kezdjek? (lent)
Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy sráccal. Megbeszéltünk egy talit, de mivel mindketten elég elfoglaltak vagyunk, augusztus 20-án tudnánk talizni és ott maradnánk 3 napig. Igen ám, de mivel ez egy távkapcsolat, ezért egy mindkettőnk számára közel lévő városba mennénk. Viszont a srác feltétele az, hogy egy szobában aludjunk és lehetőleg senki se legyen velünk.:S Most nem tudom mit gondoljak...
Nem vagyok r*banc, és nem szívesen alszok egy szobában azzal, akit nem is ismerek szinte.:S
Szerintetek mit csináljak? Mit tennétek a helyemben?
Én 17/L vagyok, ő 24 éves fiú.
Köszönöm a válaszokat!
Ne is menj el a találkozóra szerintem.....
Csak megakar fektetni....lehet a háttérben még bnője is van....
De akkor azt fogja mondani, hogy csak ugrattam végig. Legszívesebben megmondanám neki, hogy két külön szoba és kész. De többször is említette, hogy úgy legyen, ahogy kérte, mert így szeretné. Elég vészjósló...:S
Nem válnék akkor a szemében egy "csalónak"?:S
Elmehetsz a találkozóra a szobában sztem van 2 ágy is..meg ha nincs ágy...akkor van padló
Küld le oda:)
Meg van kezed...használd...ha olyat tesz...csatt:)(pl tapizás vagy más amit nem akarsz):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!