Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek egy ilyen kijelentéssel?
Próbálom röviden leírni, hogy mi problémám. Mégcsak fél éve vagyunk együtt a barátommal, de valahogy mindig érzem a bizalmatlanságot részéről. Mintha sosem lenne nyugta mellettem, elég furcsa érzést keltve ezzel. Rá is kérdeztem, hogy mi a problémája velem, amire a következő választ kaptam. "Szeretlek, de nem bízok/nem tudok bízni benned". Tehát csak kibökte amit már sejtettem. Okot persze SOHA nem adtam arra, hogy ezt érezze, tehát nem itt kell keresgélni.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Van valami tanácsotok?
Köszönöm.
Egy kapcsolat alapja a bizalom, ha ez nincs meg, akkor kuka az egész, működni nem fog.
Ráadásul nem is úgy tűnik, hogy ő próbálkozna bízni benned vagy hasonló, szóval szerintem kár előltetni.
1.: Volt ilyen az esetemben, ahogy nála is. Mindent tudunk egymásról. Pont ezért nem értem. Nem hiszem, hogy régi dolgoknak hatással kellene lenniük a jelenre, mérgezve azt.
2.: Igen, sztem is a bizalom az alap. Olyan, mint levegőt venni. Ha szeretsz vkit, bízol benne. De ő máshogy látja, ami nekem fáj.
Ezt megette a fene. Tipikusan olyan pasi, akinek minden nő qurva, csak vár a bizonyítékra, hogy te se vagy különb. Ha a fejed tetejére állsz, akkor se fog bízni benned.
Így nincs értelme folytatni.
A helyedben lezárnám ezt addig, amíg nem sérülök lelkileg.
Ne hibáztasd, nem döntés kérdése. Éppen ezért nem is fog változni.
Hiába, hogy nem adtál rá okot, ha bizonytalan, akkor az - de akkor ebből nem nagyon lesz semmi több.
Hát azt szomorúan venném tudomásul, hogy nem lesz belőle semmi.:( Én amúgy is hajlamos vagyok arra, hogy első körben magamat hibáztassam, ha a kapcsolatban valami nem úgy működik, ahogy kellene.
Tényleg nem találok semmi magyarázatot a viselkedésére. Szeretem, imádom, ezt ki is mutatom, mindig bátorítom, segítem, támogatom, hogy menjen előre ő is az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!