Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek egy ilyen kijelentéssel?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni, hogy mi problémám. Mégcsak fél éve vagyunk együtt a barátommal, de valahogy mindig érzem a bizalmatlanságot részéről. Mintha sosem lenne nyugta mellettem, elég furcsa érzést keltve ezzel. Rá is kérdeztem, hogy mi a problémája velem, amire a következő választ kaptam. "Szeretlek, de nem bízok/nem tudok bízni benned". Tehát csak kibökte amit már sejtettem. Okot persze SOHA nem adtam arra, hogy ezt érezze, tehát nem itt kell keresgélni.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Van valami tanácsotok?

Köszönöm.

2016. szept. 3. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igazából beletrafáltam a lényegbe, hogy miért nem bízik meg benne a srác, aztán le lettem pontozva. Oké, sziasztok :DD

2016. szept. 3. 16:17
 12/24 A kérdező kommentje:

11.: Én "felpontoztalak" nyugi.:)

A lényeg tehát az, hogy MI a saját kapcsolatunkban soha nem csaltuk meg egymást, mégcsak fiú barátom sincs.

Korábbi kapcsolatainkban volt ilyen mindkettőnk részéről, ő is félrelépett egyszer, én is megtettem.

De könyörgöm, ez nem lehet kihatással a jelenlegi kapcsolatra! Ennyi erővel mindenki gyanakodhatna a társára, hiszen sokunk elköveti ezt a hibát min. egyszer az életben. (Tanul belőle, megbánja stb.)

2016. szept. 3. 16:28
 13/24 anonim ***** válasza:

11es vagyok. Esetleg őt csalták már meg, ezt nem tudod? Ha igen, és tudja rólad, hogy te is csaltál már meg mást, akkor innen eredhet a bizalmatlanság. Nem lehet, hogy neki ez anno nagy trauma volt az életében, és fél attól, hogy még egyszer átéli?

Én megértelek amúgy, de azzal vitatkoznék, hogy minden emberrel előfordul ez egyszer az életében. Ez egyszerűen nem igaz. Valaki hajlamos rá, valaki nem. És bármit mondasz, az aki egyszer már megtette, könnyebben teszi meg másodszorra is. Az már tényleg más kérdés, hogy ő ugyanúgy csalta meg már barátnőjét, nyilván ő ezt máshogy értelmezi, mármint az ő félremenését.

2016. szept. 3. 16:36
 14/24 A kérdező kommentje:

Ő nagy traumaként élte meg, amikor anno 21 évesen a nagy szerelme elhagyta egy másik srác miatt, megcsalás nem volt. Akkor eléggé magába fordult, még a karján is vágásokat ejtett, aminek ma is látszik a nyoma. De a sztori mára a feledés homályába merült sztem.

A következő hosszú kapcsolatában ő ment félre, nem a lány. Nem is egyszer csalta meg, hanem igazából fűvel-fával. (Ezt feljebb direkt nem írtam, nem akarom őt bántani.)

Utánuk jöttem én.:)

2016. szept. 3. 16:47
 15/24 anonim ***** válasza:
És te egy ilyen féreg gyerektől még elnézed, hogy Ő NEM BÍZEK BENNED? Eszednél vagy? :D Úgy vágnám ki, mint macskát szarni...
2016. szept. 3. 17:48
 16/24 anonim ***** válasza:

2 lehetőséget látok akkor.

Az egyik, hogy nem tud azóta megbízni egy nőben sem.

A másik pedig az, hogy téged nagyon szeret, és lehet ugyanúgy érez irántad, mint az első barátnője iránt érzett, de fél, hogy benned is csalódik, és mivel nem akar nagyot koppanni, így húz közétek egy falat, és sajnos a teljes bizalom a fal másik oldalán van.

2016. szept. 3. 19:15
 17/24 A kérdező kommentje:

16:

Szerintem ez így együttesen forog fenn.

Mikor rákérdeztem régebben, h sérült-e a csaj miatt, azt mondta határozottan, hogy nem, túl van rajta stb.

Engem nagyon szeret, azt tudom. De miért büntet így???

2016. szept. 3. 19:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezt nem ő dönti el, hogy meg tud-e bízni benned vagy nem. Ez olyan, mint a vonzalom. Ha valaki nem tetszik, akkor bármit csinálhat, nem fog tetszeni. Ha valakiben nem bízol... :(
2016. szept. 3. 19:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Okés, tegyük fel, hogy elfogadom. De én mit tudok tenni? Elég sz.r ennek tudatában élni, hogy nem bízik meg bennem a szerelmem.
2016. szept. 3. 19:40
 20/24 anonim ***** válasza:
55%
Soha ne adj okot arra, hogy bizalmatlan legyen veled szemben. Mást nem tudsz. Egy idő után vagy belátja, hogy megbízhat így benned, vagy teljesen veszett a dolog. Az időnek kell eldöntenie.
2016. szept. 3. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!