Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek egy ilyen kijelentéssel?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden leírni, hogy mi problémám. Mégcsak fél éve vagyunk együtt a barátommal, de valahogy mindig érzem a bizalmatlanságot részéről. Mintha sosem lenne nyugta mellettem, elég furcsa érzést keltve ezzel. Rá is kérdeztem, hogy mi a problémája velem, amire a következő választ kaptam. "Szeretlek, de nem bízok/nem tudok bízni benned". Tehát csak kibökte amit már sejtettem. Okot persze SOHA nem adtam arra, hogy ezt érezze, tehát nem itt kell keresgélni.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Van valami tanácsotok?

Köszönöm.

2016. szept. 3. 14:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi véleményeket.
2016. szept. 3. 19:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mennyire tudtam segíteni, de szívesen :)
2016. szept. 3. 19:52
 23/24 A kérdező kommentje:

Hasznos volt minden, amit írtál, szóval köszi.:)

Aztán majd meglátjuk, az idő eldönti. Vagy én.:))))

2016. szept. 3. 20:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy minden jól alakuljon :)
2016. szept. 3. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!