Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiak válaszára lennék kíváncsi!?!
Ha igazán szeretne, nem zavarná őt a korod, ha valaki szeret valakit, semmi sem számít, sem kor, sem külső, semmi.
És most ne haragudj azért, amit mondani fogok, de szerintem szakíts vele, nem érdemes........Te egy felnőtt nő vagy, és ha ezt Ő nem veszi észre és kifogásolja a korodat, akkor mit lehet még várni tőle. Sz
Szerintem csak élvezi ezt a helyzetet, azt, hogy titok meg ilyesmi, hagyd a fenébe.........
szeritem hagyd a fenébe ha nem vállala fel akor csak szimpla d×ugásra vagy jo neki sose értetem h mondjuk egy 17-22 éves lánynak mért kell 30 35éves pasi mikor tobbségébe csak kihasználják oket friss hus dugásra
pl volt egy ismerosom 19éves csaj volt egy 32éves "barátja" a pasi nálla hagytaa kisfiát majd elment partyzni ingyen
Én lány vagyok. Tudom, hogy elsősorban férfiak válaszára vagy kiváncsi, de mivel hasonló cipőben járok gondoltam írok...
Énis 21 vagyok, csak nekem a párom 10 évvel idősebb a tiédnél. És mi lassan 4 éve együttvagyunk. Pontosan így. Titkos nyaralás volt, hazudozások stb. stb. Sok közös ismerős nemtud rólunk..
Nekemis fáj, hogy titkos, de talán ennyi idő után furcsa lenne felvállalni Nektek is, nem?
Szerintem ti, velünk ellentétben, simán felvállalhatnátok. Egyántalán nem vészes ez a különbség és ha a párod fiatalos akkor nem is látszik.
Viszont ha ő elzárkózik ettől...nehéz kérdés.
Ez a 4fal közötti kapcsolat is rossz:(
Szerintem próbáld meg rábeszélni hogy nem a kor számít:) És vállalja fel a csinos, fiatal barátnőjét:)
sok sikert!
Na szóval... Ismét nagy az Isten állatkerje!!!1 21 éves nő, és azt irja hogy pedofil... Hát nem tiszta fialás....Amugy meg no problem, csak egymást értsétek + . de sajna ez nincs...Egyébként van kapcsolata? Mármivelhogy ugy irod hogy szerető... Ezt a szót akkor szokták használni, ha valamelyik fél párkapcsolatban van. Mertha nincs, akkor ritka tahó... Miért ne lehetne 1 fiatal csajszit elfogadni?! Én még büszke is lenné rá!!!!
Naná!!!! 47 vok, Én nem foglak sem letagadni, sem titkolózni nem fogok. Irj privit, és megbeszéljük. Nagyon szeretnivaló 46 éves kandur vagyok, Tőlem a legjobbat kapod-ha akarod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!