Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek lehet még esélye? (férfiak válaszát várom elsősorban, de nők is írhatnak)
kb fél éve ismerkedtem meg egy pasival, de közvetlenül utána külföldre kellett mennem. Amíg nem voltam itthon csak 1-szer keresett, 2 hete vagyok itthon azóta mégegyszer írt (elhívott valahova aznapra, csak épp nem volt alkalmas). Ismerem a barátait, akik elkotyogták, hogy amíg nem voltam itt mondta, hogy várja már, hogy találkozzunk. Azóta egyik barátja kérdezősködött vele kapcsolatban, hogy mit gondolok róla..stb.
Kicsit ellentmondásos a helyzet, mivel eddig úgy gondoltam, hogyha egy férfinak tetszik egy nő, akkor mindent megtesz, hogy kapcsolatba lépjen vele, találkozzanak. Itt viszint alig keres, tehát mostanáig, amíg a barátja nem kezdett el kérdezősködni úgy voltam vele, hogy biztosan nem érdeklem...
Támogatom az előző válaszolót:)
Tegyél még 1-2 lépést de ne Te hívd el:)
Írj rá te fészbúk cseten:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!