Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat 40 évesen. Bízhatok-e a partneremben?
Tavkapcsolatban eltek,par alkalom szex utan gyereket szulsz,de kozben az exxel elsz,aki azt hiszi,ove a gyerek...
Zavaros,nehez kibogozni,jol megbonyolitottad az eleted...
Ha annak tudataban se rohan hozzad,es a gyerekhez,vagy visz ki titeket magahoz,hogy tudja ove a gyerek,es szereted...
Akkor sztem te is tudod a választ...
A világ leggerinctelenebb dolga felneveltetni az exeddel egy kakukkfiókát!
Remélem a bugyogót is le fogja perelni rólad, amikor ez kiderül!
Az anyagiakon túl is van élet, kedves Kérdező! Például érzelmi, meg erkölcsi is, de erről neked szerintem sejtésed sincs.
Az exednek joga sincs dönteni arról, akar -e kakukkfiókát nevelni, a gyereknek meg szerinted mekkora törést fog okozni az életében, ha egyszer kiderül, hogy akihez érzelmileg kötődik, aki felnevelte, az nem is az apja?????? A saját gyerekedet sz0patod.
Az én szememben gerinctelen vagy, és az is maradsz!
Az, hogy hagyod magad a netes "szerelmed" által hülyére venni, az a te dolgod. De hogy tönkreteszel egy gyereket is, meg kihasználsz egy férfit, aki valószínűleg abban a pillanatban az utcára rakott volna, amikor felcsináltattad magad, az undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!