Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat 40 évesen. Bízhatok-e a partneremben?
Mielőtt addig a részig jutottam volna, hogy van egy közös gyereketek, már akkor érthetetlen volt számomra, hogy ha van valami közös jövőképetek, akkor miért egy éve találkoztatok utoljára személyesen, ha egyszer 10 naponta hazajön Magyarországra, de úgy, hogy született egy gyereketek, meg végképp nem tudom elképzelni, hogy miért így éltek.
Ha nem érzed tapintatlanságnak a kérdést, az exeddel anyagi kényszerből élsz még közös háztartásban átmenetileg, vagy esetleg abban a tudatban van, hogy ő a kisgyerek édesapja, és ez az akadálya annak, hogy valamifajta normális kapcsolattartás legyen köztetek ezzel a férfival azok után, hogy közösen vállaltatok egy gyereket?
ha jól értem 2,5 év alatt 2x találkoztatok,ebből 1 szex volt.
Ő 10 naponta hazajár, de nem találkoztok.
Szerintem olvasd el még egyszer,amit írtál és rájössz a válaszra.
Bocs de ez már nem egy kapcsolat. Felejtsd el.
Én is egy 40 éves férfi vagyok és mi is távkapcsolatban élünk 3 éve. Van közös gyerek nekünk is. És én is külföldön (Németo.) dolgozom.
MINDEN HÉTVÉGÉN otthon vagyok a párommal és a gyerekünkkel. 2-3 napot. Az összes szünetet, szabadságot együtt töltjük. És jönnek ki hozzám látogatóba évente 2-3x a gyerekkel, egy-egy hétre. És idén eddig 4 hetet nyaraltunk együtt vidéken. Ja és minden nap skype-olunk. ÉS MÉG EZ IS KEVÉS egy kapcsolat fenntartásához, vannak emiatt összezörrenések.
Én, amikor 40 éves voltam biztosan ne bírtam volna egy évet szex nélkül, de most se...
Nem látok azért komoly perspektívát, túl zavaros az egész helyzet, főleg, hogy ő nem mond semmi konkrétat.
Ilyen meg csak a tinik közt: "Amikor le akarom zárni az egészet, nem engedi" - na és. Ne beszélsz vele többet, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!