Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok olyan fontos a barátom számára, mint ő nekem?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt,de sokkal többnek tűnik,nagyon imádom. Viszont ma kijelentette hogy ő a nyáron kiutazik Németországba és ott is marad,max 1-2x hazalátogat majd,ezért majd szakítanunk kell...ezt nem tudtam hova tenni,a szívem összeszorult. Szívesen mennék vele,de nekem még van 3 évem az egyetemből...Szerintetek nem szeret/tisztel eléggé,ha így kijelentette,hogy szakítanunk kell?2016. aug. 30. 20:04
1/9 anonim válasza:
Ha ő úgy látja, hogy nem fogja bírni a kapcsolatotok, akkor ne várd meg a nyarat, lépj ki belőle minél előbb. Később még fájdalmasabb lesz.
2/9 anonim válasza:
"Szerintetek nem szeret/tisztel eléggé,ha így kijelentette,hogy szakítanunk kell?"
Nagyon úgy tűnik.
3/9 anonim válasza:
3 hónap nem egy nagy idő, viszont ha neki mennie kell akkor engedd szerintem. A távkapcsolatok pár hónapig működnek (tapasztalatból mondom). Kegyetlen dolgok ezek sajna. És szerintem igenis tisztel Téged mivel nem álltat hogy "kibírjuk, nem lesz semmi gond.." hagyja hogy éld az életed legszebb éveit, ne várakozással töltsd! ( Persze ez az én véleményem én 8 hónap távkapcsolat után szakítottam a barátnőmmel emiatt hogy élje az életét ne engem várjon amig Ausztriában dolgozok)
4/9 anonim válasza:
Nem is akarná,hogy vele menj ha ilyet mondott neked.
Borzasztó amikor valaki már előre eldönti,hogy meddig tervez egy kapcsolattal.Én menekülnék tőle,nekem ez a hozzáállás elfogadhatatlan.Ezek után nem hinném el neki ha azt mondaná,hogy szeret.
5/9 anonim válasza:
Furcsa, hogy meg sem próbál alternatívákban gondolkodni, csak kinyilatkoztatja a saját álláspontját. Ha annyira szeretne, mint te őt, közösen próbálnátok megoldást találni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg ő egy korrekt ember! 3 hónap nem sok. Nem érzi azt amit kellene, így nem hiteget, hogy távkapcsolat, meg várj rá, stb.
8/9 anonim válasza:
Megsem kerdezte mennel e vele?
Ha nem akkor egyertelmu.. de sztem ìgyis...leszrja. fuggetlensegse vagyik
9/9 A kérdező kommentje:
beszéltük már,hogy mennék vele és kint elkezdjük a közös kis életünket,de most meg azt mondta hogy nem akarja hogy emiatt befejezzem az egyetemet.
2016. aug. 31. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!