Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egyáltalán energiát tenni egy ilyen kapcsolatba?
Próbálom röviden és egyértelműen megfogalmazni a lényeget.
Van egy olyan férfi az életemben, a társam, aki erős személyiség látszatát kelti, sármos, vonzó, laza, karizmatikus, szóval pont az esetem. (1,5 éve vagyunk együtt, de megszakításokkal.)
Emellett azonban iszonyat gyerekes módon viselkedik sokszor, és olyan, mintha fogalma sem lenne arról, hogy működik egy nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolat. Nem igazán támaszom, bár mindent megtesz, amire megkérem, mégis sokszor érzem, hogy inkább elszívja az energiáimat a felesleges dolgaival.
Úgy érzem, hogy talán tudnám változtatni őt jó irányba, de nagyon sok meló lenne, és lehet, hogy nem is érné meg. Viszont nagyon vonzódom hozzá, ami kölcsönös, szóval ha nem lenne ez a furcsaság benne, nekem ő szinte tökéletes lenne.
Szerintetek mit csináljak?
Köszönöm szépen a véleményeket előre is.
Nagyon kötődök hozzá, ahogy ő is hozzám.
Ritkán vagyok igazán szerelmes, de őt szeretem.
Csak a sok hülyeség mellette...
"Nem igazán támaszom, bár mindent megtesz, amire megkérem, mégis sokszor érzem, hogy inkább elszívja az energiáimat a felesleges dolgaival."
Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben?
5.hsz-nak a válaszom:
Úgy érzem, nem fontosak neki az én dolgaim, a tanulmányaim, a munkám. Ha szólok neki, hogy mégsem tudunk sajnos most találkozni, csak 1 hét múlva, mert le kell adni egy anyagot az egyetemen, már sértődés van belőle. (Távkapcsolat egyelőre)Szeretnék előrébb jutni, de ebben nem nagyon támogat. Inkább hogy koncentráljak rá, vagy a gyerekszülésre.
Vagy: Sokszor féltékeny ok nélkül, és ennek a magyarázásával órák mennek a semmibe, erre értettem, hogy leszívja az energiáimat. Mindig mondom neki, hogy én nyugodtan szeretnék élni, egymást támogatva.
Aztán sokszor ultimátumot ad, mint egy gyerek, hogy vagy jössz, vagy szakítok, szóval ilyenek...
Emellett azért nagyon jó az értékrendje, a családja a legfontosabb neki, jól áll a munkához, ő is szeretne előrébb jutni, szóval ezzel nincs gond.
7-es.
Igazad van, nem volt még normális párkapcsolatom.:(
Több rövidebb kapcsolatom volt, 3 hosszabb.
Igen, én is érzem, h ez a mostani nem oké, inkább csak szexuálisan vonzódok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!