Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes energiát fektetnem...

Érdemes energiát fektetnem egy kapcsolatba, ha kissé egyoldalúnak kezdem érezni?

Figyelt kérdés

Online megismertem egy nőt. Szimpatikusak voltunk kölcsönösen. Kétszer randiztunk is. Utána kaptam viber üzenetet, hogy köszöni a szép délutánt, elköszönéskor átölelt és igazi puszival köszöntünk el, nem csak fülmelletti cuppantással.

Ha keresem ír, ha randira hívom eljön, bár a munkája miatt nehézkes egyeztetni vele.

Viszont tegnap annyi volt, hogy írtunk, kérdeztem, hogy kb mikortól szabad, írta is. Én azt írtam, hogy ha van kedve írjon rám, mert egész nap bent leszek a városban (ezzel gyakorlatilag azt jeleztem, hogy találkozhatnánk).

Ő meg nem írt rám. Pedig láttam, hogy online volt párszor viberen is fb-on is.

A kérdésem annyi, hogy foglalkozzak-e vele, akarhatja-e ő is a kapcsolatot vagy csak egyoldalú kepesztés van a részemről?

(a talikon úgy tűnt, hogy bejövök neki, jól érzi magát velem - csak ez a passzivitás kételyeket ébreszt bennem)

2015. márc. 3. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem ugyan ez volt egy csajjal, 2 hét próbálkozás után hagytam is
2015. márc. 3. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ketfele ember letezik, aki feladja es aki cselekszik, donts
2015. márc. 3. 08:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Én cselekszem, ezzel nincs baj, de ha nem kellek a csajnak, akkor hülyére cselekedhetem magam.

Jelen esetben nem egyértelmű. Ha egyértelmű lenne a nemlegesség, akkor az is jó lenne, mert legalább leteszem, nem cipelem tovább a súlyt. De ez a köztes vergődés az, ami felőrli a lelkemet....

2015. márc. 3. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, ismerd meg a természetét.
2015. márc. 3. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!