Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetetlen kapcsolatba lépni...

Lehetetlen kapcsolatba lépni vele! ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17F vagyok és megismerkedtem egy lánnyal egy bulizóban, másnap fel is vettük egymást fb-ra és tök jól elbeszélgettünk bár 10-20perc késedelmekkel írt vissza, az a problémám hogy mostanság alig van fent, ha fent van akkor is csak egy két percre, hiába írok rá egyszerüen nem veszi észre hogy írtam és nincs oda írva hogy "látta" az üzenetemet sem, nem tudom hogy mit kéne csinálnom hogy észre vegyen , segítsetek mit tehetnék? :S

2014. nov. 18. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami a bulizóban történik az ott is marad.
2014. nov. 18. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Szerintem látta, hogy írtál, csak nem foglalkozik vele. Ha majd akar valamit, keresni fog.
2014. nov. 18. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem érdekled, keress mást. Ha érdekelnéd, el se tudna mozdulni a fészbúk mellől, azt lesné, mikor írsz már.
2014. nov. 18. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:
félre értitek, és az a helyzet elmagyarázni is nehéz de megpróbálom, ő is volt egy társasággal meg én is, és kint találkoztunk mert nekik rosszul volt valakijük és emiatt kint voltak, mi meg épp arrafelé tartottunk de az uticél ugyan az volt aztán ugy keveredtünk szóváltásba, suliban mindig mélyen szemembe néz és még rám is köszönt meg integetett is
2014. nov. 18. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen irreleváns. Ne a valóságot alakítsd a te szemszögedhez, hanem figyelj arra, amit a nem elfogult, külső személők írnak. Ezért tetted fel a kérdés elvileg...
2014. nov. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!