Lehetetlen vagy sem?
Figyelt kérdés
már kb 2 éve keresem az ideális párom mindent kipróbáltam már társkeresők, utcai leszólítások, bulik... és eddig egy olyan lánnyal nem találkoztam akit érdemesnek tartottam volna arra hogy hosszú távra tervezzek vele. én vagyok csak ilyen szerencsétlen? Egy elkeseredett 20 éves srác pest megyében..2014. nov. 18. 15:00
1/6 tarnai válasza:
Te, igen. Válogatós vagy cseppet.
2/6 A kérdező kommentje:
tudod én nem egy pótlékot keresek nem egy "ló helyett jó a szamár is" hanem az igazit akivel letudnám élni akár az életemet is és ő is így gondolja...
2014. nov. 18. 15:06
3/6 anonim válasza:
És nagyjából mik az elvárásaid? Úgy megtudnám mondani, hogy sztem lehetetlen-e vagy sem... :)
4/6 Manó11 válasza:
szia. szerintem ne keseredj el. olyan fiatal vagy még. próbálkozz még esetleg olyan társkeresőn ahol eddig még nem próbáltad,járj el szórakozni stb.
5/6 A kérdező kommentje:
Elvárásaim nem hiszem hogy teljesíthetetlenek mivel kb annyiban kimerül hogy lehessen vele viccelődni ha úgy van akkor komoly dolgokról beszélgetni illetve nem utolsó sorban meg is tudjak vele jelenni ha úgy van alkalom tehát adjon magára és lehetőleg hűséges legyen mert én is az vagyok.. Most veszítettem el egy barátomat.. Lehet az is közre játszik hogy alapból mostanában nincs túl jó kedvem mert senkinek nem tudom elmondani a problémáin és ez miatt feszült vagyok.. Egyébbként 180 centi vagyok 75 kg sportos és nem tartom magam rondának sem illetve a Magyar telekomnál dolgozok mint területi képviselő.. Annyi rossz szokásom van hogy dohányzók de le tudnék mondani erről is ha lenne kiért.
2014. nov. 23. 19:28
6/6 Manó11 válasza:
szerintem ne add fel,biztos hogy találsz valakit. a legjobbakat kívánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!