Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érdemes belépni egy kapcsolatba?
Nem értem a kérdést. Találkozol valakivel, szimpatikusak vagytok egymásnak, megbeszéltek egy randit, esetleg kettőt. Azért ennyi találkozásból már érzed, hogy milyen szándékkal akarsz találkozni Vele újból, ha akarsz. Hogy lehet egyáltalán hónapokig randizni? Minek? Gondolod, ha 2-3 randiból nem tudod eldönteni, hogy kapcsolatot akarsz-e vagy sem, 12-ből el tudod? Csak én vagyok olyan egyszerü, mint a pont, hogy egy alkalom után tudom, hogy meg akarom-e ismerni vagy sem? Mi a férjemmel 1x találkoztunk, akkor csak beszélgettünk, gyerekkori ismerettség volt, de megszakadt annó. Aztán randira hívott, második randira, aztán a 3. randi óta együtt élünk, azóta a férjem, van egy közös kisfiúnk. Az első találkozáskor tudtam, hogy meg akarom ismerni, de hónapokig tartó randizgatással ez nem lehetséges és hülyeség is. Ha nem vagytok kapcsolatban, hogy ismerd meg a másikat? Milyen hülye duma ez? Kifogásnak hívják... Az meg, hogy valami megváltozott... Hmmmm. Van ez így kapcsolatban, csak az a baj, hogy a mai világban, ha valami megváltozik, kilépünk, majd jön más. Eszébe sincs az embereknek "dolgozni" egy kapcsolaton, inkább lecserélik. Amiket írtál ezek hülye dumák, csak ködösítés.
Ha valakivel megismerkedsz, randiztok, beszélj vele nyíltan, ennél jobb megoldás nincs. Kommunikáljunk már. Randizol 1x, újból randira hívod, elmegy 2-ra is, esetleg elhívod egy 3. randira és, ha szimpi közelítesz, és elmondod neki, hogy tetszik neked, szeretnél többet, próbáljátok meg együtt és ismerjétek meg egymást. Ennyi. A kommunikáció csodákra képes. Vagy én vagyok ilyen "öreg", hogy ennyire egyszerűnek tartom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!