Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SÜRGŐS! Félek hogy vége lesz! Nagyon megbántottam :S (? )
Úgy érzi hogy nem bízok meg benne mert mindenki avval tömi a fejem hogy ő csak kihasznál meg minden. De én ezt nem hiszem el, barátomnak hiszek. De egy gyenge pillanatomban megkérdeztem barátomat hogy ugye "nem csak azért kellek neked?!" meg még elötte hogy nincs-e más csaja. Annyira hülye voltam csak teljesen össze vagyok zavarodva így is.
Félek hogy szakít velem. Azt mondta hogy még nem tudja mi lesz de már unja hogy mások hülyesége miatt veszekszünk.
Mit csináljak? Nem akarom elveszíteni.
igen igy van Ildi,szerintem kerdezo vard meg amig o jelentkezik,ne irjal neki,ne hivd,msn en rakd lathatatlanra,egyszeruen tunjel el az eletebol,majd ha meg akar valamit,akkor jelentkezni fog,es o fog kerni bocsanatot hogy szemtelenul viselkedett,mert meg lehetett volna ezt szepen beszelni is
clyde
Szegényke,ahogy észrevettem valaki jól jött ki a történetből valaki nem,most mind a két végletet elolvashatta!
Dönts úgy ahogy jónak látod,érzed,hisz mi csak a mi "tapasztalatainkat"tudjuk veled megosztani!
Sok sikert,akárhogy is döntesz!
Sziasztok!Jó éjt!
Puszi Clyde!
Ildikó 21/L
hat igen,sajnos ez az elet,masok befojasolnak,mar kit jobban,vagy kevesbe,hadjuk iranyitani magunkat,de ez az elet,az ember a maga vagy mas hibaibol tanul,remelem hogy holnap hivni fog egy randira es minden nagyon szuper lessz.
sok sikert neked.
Puszi Ildi
clyde
Reméljük ez a "történet" jól végződik!
Ildikó 21/L
Én vagyok az az előbbi nagyon negatív csaj...:(
Majd írj már, légyszíves, hogy mi van!
Kíváncsiak lennénk itt többen is a fejleményekre!
Legyél erős, büszke és próbálj meg az eszedre hagyatkozni!!
Ügyes legyél!
Ma írt sms-hogy szeret és egy ilyen hülyeség miatt nem fog kidobni. Mostantól nem figyelek másokra. Nem sok kellett ahhoz hogy elveszítsem. :S
13/L
:)
Ildikó 21/L
(Nem negatív csak más történt veled mint másokkal!)
Mindenki máshogy látja,de úgy is ők érzik a kapcsolatukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!