Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SÜRGŐS! Félek hogy vége lesz!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SÜRGŐS! Félek hogy vége lesz! Nagyon megbántottam :S (? )

Figyelt kérdés

Úgy érzi hogy nem bízok meg benne mert mindenki avval tömi a fejem hogy ő csak kihasznál meg minden. De én ezt nem hiszem el, barátomnak hiszek. De egy gyenge pillanatomban megkérdeztem barátomat hogy ugye "nem csak azért kellek neked?!" meg még elötte hogy nincs-e más csaja. Annyira hülye voltam csak teljesen össze vagyok zavarodva így is.

Félek hogy szakít velem. Azt mondta hogy még nem tudja mi lesz de már unja hogy mások hülyesége miatt veszekszünk.

Mit csináljak? Nem akarom elveszíteni.

2010. ápr. 23. 21:18
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:

Ne viccel,ha tényleg csak ez a gond,hogy kavarnak a kavaró gépek,akkor nem (szerintem)!

Csak neki is fáj,hogy más véleményére adsz,ez miatt ideges jelenleg!

Ildikó 21/L

2010. ápr. 23. 21:52
 22/39 anonim ***** válasza:
sztem csak szexet akar ha már így megsértődött
2010. ápr. 23. 21:56
 23/39 A kérdező kommentje:
Anyit beszéltünk róla hogy lesz meg minden. És hogy félt engem. Én még anyira nem akarnám csak miatta mert szeretem. Most meg tessék itt fekszek és kivagyok hogy elfogom vesziteni
 24/39 anonim ***** válasza:

megint igaza van Ildi nek,ha a baratnom jobban bizna masokban mint bennem,akkor minek legyek vele egyutt?22/F

clyde

25/39 anonim válasza:

Hát fiú aggyal nem tok válaszolni,de Te tudod,Te ismered,már csak nem hinnéd el róla,hogy csak azért durci?!

Ha igen,akkor jól melléfogtál...

Ildikó 21/L

2010. ápr. 23. 21:58
 26/39 anonim válasza:

Csípem ezt a Clyde-ot! Nem mond butaságokat! :))

Ildikó 21/L

2010. ápr. 23. 22:00
 27/39 A kérdező kommentje:
de mit csináljak hogy ne veszitsem el?
2010. ápr. 23. 22:01
 28/39 anonim ***** válasza:

Na figyi...ha szeret, akkor gondolod, hogy ezért szakítana?

ne viccelj... egy srác ugyanezt eljátszotta velem, hogy mennyirefáj neki a bizalmatlanságom, de kiderült, hogy meg is volt rá az okom. Ő is előadta, hogy mennyire rossz, hogy nem bízok benne, és hogy ezért elgondolkodik a kapcsolatunkon....a nagy lóf*szt!! Meggyőződött, hogy nem fog egyhamar megfektetni és kereste a kibúvót!!!!

Ez a srác is..ha fontos vagy neki nehogy már ezért elveszítsd!!!

És hogy mások mit mondanak....hát valamiért csak mondják....még ha gy ember mondaná...de ha mindenki.Valami oka csak van:S

Hallgass rám, most küld el a halál f*szára azt a gyereket!!!

2010. ápr. 23. 22:02
 29/39 anonim válasza:

Nyugodj le Te is és hagyd Őt is,mert idegesen még olyat mondana amit nem is úgy gondolna!

Idegtépő,de ezt lenne helyes tenned!

Ildikó 21/L

2010. ápr. 23. 22:03
 30/39 anonim ***** válasza:

Nem tudja mi lesz...unja már hogy a mások hülyesége miatt veszekedtek...hát ez nem egy szerelmes fiúra vall!!

Miért hagyja, hogy így érezd magad??

Fontos neki ez a kapcsolat, hogy egy félreértés miatt ezt csinálja,??

Keresi a kibúvót...

Most tudom, hogy utálsz, hogy ezt mondom, de én ezt 2 hétig játszottam, próbáltam neki hinni, még magammal is elhitettem ugyanúgy mint te hogy velem van a baj!!!

És ha szeretne most az lenne hogy bizonyítnaá hogy bízhatsz benene....de hát ha inkább menekül...ha annyira szeretne kibírná szerinted, hogy így vagytok????

már 5 sms-t írt volna hogy mi van kicsim, ne haragudj rám stb....

bocsáss meg tényleg hogy ilyen kemény vagyok de sajnos majd rájössz hogy igazam van...

ezért küld el még idejében!!!!

2010. ápr. 23. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!