Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SÜRGŐS! Félek hogy vége lesz! Nagyon megbántottam :S (? )
Úgy érzi hogy nem bízok meg benne mert mindenki avval tömi a fejem hogy ő csak kihasznál meg minden. De én ezt nem hiszem el, barátomnak hiszek. De egy gyenge pillanatomban megkérdeztem barátomat hogy ugye "nem csak azért kellek neked?!" meg még elötte hogy nincs-e más csaja. Annyira hülye voltam csak teljesen össze vagyok zavarodva így is.
Félek hogy szakít velem. Azt mondta hogy még nem tudja mi lesz de már unja hogy mások hülyesége miatt veszekszünk.
Mit csináljak? Nem akarom elveszíteni.
Clyde nak üzenem:nem minden nő pletykás és hisz el mindent!
Jó magam olyan vagyok,hogy magasról leszarom ki mit mond,ha én megismertem valakit úgy döntök rólla,hogy milyen,nem hogy más mit mond!
Az első "nagy szerelmemről"mindenki csak ocsmányságokat tudott mondani,de letolytam és nem volt igazuk,egy szó sem volt igaz!
Nem kell a pletyi,felesleges!!!!
UI:nem csak a nőkben vannak pletyisek!! :))
Ildikó 21/L
Ildiko teljesen igazad van,de en ilyen lannyal meg eskuszom hogy nem talalkoztam,bocsanat ha te nem ilyen vagy,es igen a fiuk kozott is nagyon de nagyon sok ilyen van
clyde
Hiszek neki tudom milyen és bízom benne. Csak egy ponton elég volt hogy mindenki mondta hülyeséget. És ez lett belőle.
Nem akarom hogy szakítson velem. Nem tudom mi lesz akkor velem
Pedig van ilyen,akkor nem mondanám!
Szerencsére Én is ilyen vagyok,van az embernek magán élete is,ott gereglyézzen,ne máshol,mert valamikor a sajátom is elég nehézkes felgereblyézni! :) Remélem érted!
Ki kell fogni a jó nőket!!
De nem kell adni más véleményére ilyen téren,mert sok az önző,kíváncsi,féltékeny ember,meg elvesznek és hozzáadnak dolgokhoz,a fele sem igaz!!
A te ítélőképességedben hidj!!!!!!!!!!!
Ildikó 21/L
Ne idegeskedj,le fog higgadni és akkor majd megnézi a Te szeszögedet is!
De tudom idegőrlő a helyzet,de érdemes kivárni,csak had higgadjon le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!