Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsaláson kívül Ti mikor szakítanátok véglegesen?
Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti milyen esetben szakítanátok a társatokkal/párotokkal függetlenül attól, hogy nagyon szeretitek? Mit kellene ahhoz "elkövetnie"?
Nagyon kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről. Mi az, ami még tolerálható, és mi az ami már szakítóok. Köszönöm szépen.
Csunyan beszel velem,elhanyagol,soha nem tamogat,inkabb lehuz.
tobbek kozt ezert is szakitottam :)
Ha nagyon eltérőek a jövőről alkotott képünk.
A többit korábban már említették: hazugság, fizikai/lelki terror, függőség (amennyiben elutasítja a terápiát), teljes érdektelenség részéről irántam. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Féltékeny, uralkodni próbál felettem, manipulálni próbál, megaláz, erőszakot követ el(akár testi, akár lelki értelemben), kettős mércét alkalmaz, lenéz, lehúz, szenvedélybeteg (hacsak nem áll terápia alatt). Hirtelen ennyi ugrik be.
Ezek külön-külön is válóokok nálam, nem kell többnek összegyűlnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!