Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy lánnyal, csak azért mert komoly és "koravén"?
Nem. A gondolkodásmód meg az életkor amúgy sem olyan szorosan összefüggő dolog.
Ha szimpatikus a gondolkodása, és a felsorolt tulajdonságai vannak, akkor ugyan miért is?
HaA alfahím lennék, akkor első közösülés után egyébként is dobnálak, mint mindenki mást.
Ha béta lennék, akkor is. Nekem egy szerethető lány kell a kapcsolatba, nem egy nőnemű haver.
Mivel most másik személyiségem aktív (Gamma), megtartanálak. De azt is csak szexkapcsolatra.
Megsavanyodott, életunt, hisztis nő nem kell senkinek se tartósan.
19 vagyok, a barátom 21. Mindig azzal csszegt, hogy éljek már egy kicsit (értsd: rendszeresen tanulok, nem csak vizsgaidőszakban, életemben nem voltam részeg, ami pénzem van, azt igyekszem beosztani, szépirodalmat olvasok, színházba járok, rendszeresen sportolok, igyekszek tartani egy napirendet, ha bulizok is, csak mérsékelten)
Kb. ezek a bajai. Mindig mondja, hogy egyszer elvisz bulizni ahol leitat, hogy velem unalmas, és nem vagyok elég "laza".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!