Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő a korához képest túl komoly, érett, koravén, az baj? 26N
Ha neked ez az élet megfelel, akkor nekem is, mivel ez a te életed, úgy alakítod ki, ahogy te szeretnéd.
Ha egy karót nyelt merev vén p..csa akarsz lenni férj nélkül, az is rendben van, hisz a te életed.
De a változás esélye mindenkinek meg van adatva, szóval akár változhatsz is, ha akarsz!
Az egészségügyi gond már a múlté?
Tényleg kicsit ijesztően hangzik,de ha mostanában már jó alakulnak a dolgaid az gondolom pozitívan hat az életedre.
Akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést.
Engem is túl komolynak és koravénnek tartanak az ismerőseim (és bárki, akivel beszélgetek). Annyiban különbözünk, hogy én férfi vagyok, és nem vagyok dekoratív. :D
A családi hátteremmel szerencsére nincs gond, és egészségügyileg sincs. A többi gyakorlatilag stimmel.
Mivel én is hasonló vagyok, így nem tartom bajnak. A lényeg, hogy megpróbálom magam jól érezni így, ahogy vagyok. Akinek nem tetszik az meg nem érdekel. Nem fogok változni senki kedvéért sem, csak akkor, ha magam is változni szeretnék. 26/F
Ha Te annak érzed,hogy baj,akkor az. Különben meg ha választani kellene.. a "bulizós-korhely-divatimádó" és a komoly közt,akkor az utóbbit kérném.Sokkal értékesebb,mivel érettebb.A mai huszon évesek (tisztelet a kivételnek) úgy viselkednek,mint a tinédzserek.Nagyon taszító.
Örülök,hogy akadnak kivételek!
Viszont a betegséged letudtad,tehát már ne firtasd a dolgot.Nekem kicsit úgy tűnik,mintha kiégtél volna.Szerintem kapcsolódj ki,utazz el vidékre vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!