Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanátok ilyen megromlott kapcsolatban?
5éve kezdődött a kapcsolatunk. Először persze rózsaszín köd, ami utána felszállt, viszont elfogadtuk a másikat a hibáival együtt, ezzel nincs is probléma. Viszont az elmúlt hónapokban többször is meggondolatlanságból lekezelően beszéltünk a másikkal illetve olyat mondtunk, amit nem kellett volna.. ez is valahol normális hisz mindenhol előfordul az ilyen. Viszont a kibékülés soha nem arról szólt, hogy bocsánatot kértünk, és megbeszéltük, mert nekem nehezemre esik kinyögni ezt hiszen sértettnek érzem magam, ő viszont arra nem képes, hogy átbeszéljük a problémát és megoldást találjunk. A szexuális életünk a béka s.gge alatt, 2 havonta 1x, plusz régebben mindig az volt, hogy én legyek változékony, mindig lepjem meg újdonsággal, ő viszont nem szeretne nekem örömöt okozni és ugyanúgy csinal mindent mint a legelején.. tehát nem adok csak kapok volt nála én pedig mindent adtam de semmit se kaptam.
A mostani helyzet a legdurvább, az édesanyja eléggé fura természetű, ha valaki felidegesíti akkor rajtunk tölti le, amit én több év után nem bírok elviselni mert rosszul esik és dühít, hogy az esetek 99%-ában ok nélkül vádol meg dolgokkal, hazudgál a nevemben, és sérteget, amit én eddig 2x nem tűrtem, mind máskor szó nélkül nyeltem. Ennek örömére elköltöztem tőlük, viszont egy olyan házba ahol se fűtés se paplan, egy pléddel alszok a kanapén párnának pár pulóveremet használom. A párom pedig érdektelenül hagyja ezt, nem áll mellettem, neki jó így minden,nem bánja hogy az idegei tönkremennek, de 31évesen nem is szeretne elköltözni.
Viszont néha apró dolgokban segít, váratlanul.
Ha kérdésetek van, írjátok, de igazából nem tudom nem-e azért vagyok vele mert amúgy nincs sehova mennem.. ami nyilván megoldható , de nem egyik percről a másikra, hiszen a fizetésemről is el kell számolnom kb egy üdítő árát is szamon kell tartanom..
(Ja egyebként jólmenő cég tulaja így lenne lehetősége költözni de nem éri be akármilyen hellyel, azért nem költözik mert neki látványos életmód kell)
"azért nem költözik mert neki látványos életmód kell"
És az "látványos életmódnak" számít, hogy 31 évesen az anyukájával él, mikor anyagilag megengedhetné magának, hogy függetlenedjen (feltéve, hogy nem kamuzik neked a munkájáról)?
"A szexuális életünk a béka s.gge alatt, 2 havonta 1x"
Ha egy 31 éves férfi se testileg, se lelkileg nem beteg, akkor nem ekkora a szexuális vágya - ezt szerintem te is tudod.
Biztos vagy benne, hogy nem homo- vagy biszexuális, aki - sok ilyen férfihoz hasonlóan - nem akarja nyíltan felvállalni ezt a környezete előtt, ezért "díszletnek" kell egy nő a életébe?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, szakítanék egy ilyen helyzetben.
Tudom hogy milye van milye nincs, tudjátok akinek futja több százezres laptopra meg fenyképezőre meg több milkás kocsira az ha nem is saját házat de albérletet tudna vallani de neki nem jók ami a városban vannak, mert hogy ár aranyban nem hozza azt a szinvonalat mint pesten kapna ennyiért.. ami oké de nyilván mindennek van ára, és sztem egy kertes haz ami be van fwlig rendezve, új építésű rendezett környezet, környék, megér 150.000 ftot rezsivel. De bérháról meg ne is beszéljünk. Ami naluk megy, attól az is jobb ahol mondjuk ízléstelen zöld a fürdő stb. Nem az én dolgom hogy mire költ de én magamból kiindulva inkább egy nyugodt alap helyen laknék fényképező nélkül mintsem idegbetegnek lenni nap, mint nap :(
Nem kell férfinek lenni, hogy tudjam szexuálisan milyen igenyek vannak, én magam is örülnék a heti többszöri hancúrnak, és nem csak a 2havonta 5perces misszionárius póznak. Ez még a leglustabbakat is felülmúlja. Nem meleg, a nőket megnézi meg ilyesmi, hanem egyszerüen 0%ban illünk össze.. lehet ő is mással másképp viselkedne. De mindenesetre én biztosan! Söt a legtöbb ismerősöm szerint bolond vagyok, hogy még vele vagyok..
(Ha helytelenül írok valamit, bocsi, de nem szeretek telefonról pötyögni, és a laptopom rossz amit sajnos nem tudok megjavíttatni jelenleg..)
Plusz még egy durva, soha nem került szóba gyerek ill. házasság téma. Pedig nem ártana, mert most oké, hogy egyik sem lenne aktuális, de a nézeteket nem lenne hátrány megbeszélni.. de, mint minden másban, ebben sem találok partnerre benne...
pont 05-ban illetek össze, ahogy látod is.
minek húztad ennyi ideig? De mindegy, tovább ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!