Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok azért, mert nincs közös jövőtök?
Még csak 20 éves vagyok és tudom hogy a párommal nincs közös jövőnk, mások a terveink, ez sajnos most derült csak ki fél év után. De amikor már így építgetni kellene a közös életünket az még 5 év.
Most kéne szakítanom, vagy inkább várni, hátha valamelyikünk alkalmazkodik vagy megváltozik az életfelfogása, de ha nem akkor meg elpazaroltam egy csomó évet amikor akár kereshettem volna hozzám illő férfit...
Nem fogok tudni neked érdemi tanácsot adni, csak néhány szempontot felvetni:
Ha most összejössz valakivel, akivel egyezik a jövőképetek, vele sincs SEMMI garancia arra, hogy öt év múlva is fog. Ezt fontos tisztázni.
Egy párkapcsolat soha nem elpazarolt idő, akkor sem, ha véget ér. Nagyon sokat lehet belőle tanulni, olyan készségeket, amelyek akár egy későbbi kapcsolatban is jól jöhetnek. (10 éves kapcsolatomnak is lett már vége, és nem érzem elpazaroltnak, mert rengeteget tanultam belőle.)
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy a párodat valamiféle "díszletnek", vagy "használati tárgynak" tekinted, aki, ha beleillik a terveidbe, akkor maradhat, ha nem, akkor repül. Ez nem szerelem. A mostani páromra akárhány évet "pazarolnék" szívesen az életemből, mert minden vele töltött perc ajándék. Akkor is, ha nem lesz közös jövőnk. Egyszerűen azért, mert annyira szeretem, mint még soha senkit életemben.
Szia! Szerintem sem nagyon van olyan, hogy "elpazarolt" idő, legalábbis nem 20 évesen. Talán érdemes lenne kikérned a párod véleményét is: mennyire lát rá esélyt, hogy a dolog változni fog, mennyire zavarja, ő hogyan látja a folytatást, akar-e szakítani stb.
Szerintem a gond akkor van, ha már most sem tudsz egyről a kettőre jutni vele, én elsősorban a jelenre koncentrálnék. Ha nem tud partnered lenni valamiben, amit most szeretnél vele megvalósítani, az már tényleg gond lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!