Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti Szakítanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel. 1 hete a barátnőm elment egy árushoz mert kellett a kertbe pár dolog. A lényeg, hogy megláttam egy beszélgetést a barátnőjével és ilyenek voltak benne,hogy "még mindig nagyon bejön ez az xy srác" , "nem bírok magammal" stb.. (az árusra érti). Rákérdeztem, nagyon bántja a dolog és beismerte,hogy hibázott. Állítólag semmilyen fizikai kapcsolat nemvolt köztük, és csak elmélkedés volt a barátnőjével. Fejben nagyon megrázott a dolog, kidobnám kérdezés nélkül ha nem szeretném ennyire. Ha folytatom vele, nem tudnék már teljesen megbízni benne.. Ti mit tennétek?

2016. ápr. 25. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd amíg nem tesz semmit... most komolyan te nem szoktad lesni a csajokat néha-néha és elgondolkodni hogy hmm jó lenne egy körre, de nem teszem mert van barátnőm?

Amíg csak bejön szerintem nincs para. Nekem is szokta mondani a barátom hogy húú de jó csaj meg stb olyankor max nevetek egyet mert tudom hogy nem csal meg :) Meg néha én is piszkálom hogy de jó pasi. Szóval amíg csak ez van nem kell szakítani, főleg hogy csak kivesézték a témát.

Ha tényleg bántja, akkor nem kell félned attól hogy megcsal, szerintem legalábbis.

19/L

2016. ápr. 25. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a korrekt választ!

ui.:Elfelejtettem odaírni a kort, én 20f ő 27l

2016. ápr. 25. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk nem szokás egymás előtt ennyire pozitív irányú megjegyzést tenni a másik nemre.

Megalázónak is érezném, ha előttem mondaná, hogy „de jó ennek a segge” v bmi…

és én sem mondanék semmi ilyesmit a férjem előtt.

Kérdező, sztem próbálj túllépni rajta, nem ellened irányult és nem megcsalni akar a párod.

2016. ápr. 25. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is el szoktam poénkodni barátnőkkel, hogy milyen jó kis husi egy-egy pasi. Viszont sosem tenném meg ezt a párom előtt, és sosem gondolnám komolyan. Valószínűleg, ha meglátna egy ilyen beszélgetést, menten elsüllyednék szégyenemben. :D

Az, hogy a barátnőivel mit pletykál, egy teljesen más világ. Nem kell, hogy komolyan vedd, amíg csak így "elméletben" írogat.

Ez ugyanolyan, mint amikor a pasik kifejtik a haverokkal a szembejövő nagyseggű csajok tulajdonságait. Csak nőknél ez kevésbé direkt. :)

2016. ápr. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!