Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti Szakítanátok?
Nézd amíg nem tesz semmit... most komolyan te nem szoktad lesni a csajokat néha-néha és elgondolkodni hogy hmm jó lenne egy körre, de nem teszem mert van barátnőm?
Amíg csak bejön szerintem nincs para. Nekem is szokta mondani a barátom hogy húú de jó csaj meg stb olyankor max nevetek egyet mert tudom hogy nem csal meg :) Meg néha én is piszkálom hogy de jó pasi. Szóval amíg csak ez van nem kell szakítani, főleg hogy csak kivesézték a témát.
Ha tényleg bántja, akkor nem kell félned attól hogy megcsal, szerintem legalábbis.
19/L
Köszi a korrekt választ!
ui.:Elfelejtettem odaírni a kort, én 20f ő 27l
Nálunk nem szokás egymás előtt ennyire pozitív irányú megjegyzést tenni a másik nemre.
Megalázónak is érezném, ha előttem mondaná, hogy „de jó ennek a segge” v bmi…
és én sem mondanék semmi ilyesmit a férjem előtt.
Kérdező, sztem próbálj túllépni rajta, nem ellened irányult és nem megcsalni akar a párod.
Én is el szoktam poénkodni barátnőkkel, hogy milyen jó kis husi egy-egy pasi. Viszont sosem tenném meg ezt a párom előtt, és sosem gondolnám komolyan. Valószínűleg, ha meglátna egy ilyen beszélgetést, menten elsüllyednék szégyenemben. :D
Az, hogy a barátnőivel mit pletykál, egy teljesen más világ. Nem kell, hogy komolyan vedd, amíg csak így "elméletben" írogat.
Ez ugyanolyan, mint amikor a pasik kifejtik a haverokkal a szembejövő nagyseggű csajok tulajdonságait. Csak nőknél ez kevésbé direkt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!