Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most csak én fújom fel? Mit tegyek?
Hétvégén taliztunk a volt barátommal és jól sült el. Fantasztikus volt az a nap. Jó programok, és azt hiszem megtört a jég. Már nem mondott nemet. Ő kezdeményezet. Megcsókolt pedig nem is nyomultam, tartottam a 3 lépés távolságot. Sőt azt is kimutatta mennyire kíván még mindig. Az első csók után folyamatos volt a csók, az ölelgetés,magához ölelt és szorított. Azt mondta nem bánta meg,hogy így alakult,továbbra is írni fog nekem hacsak én nem mondom azt,ne és fogunk még találkozni.
Most viszont megint káosz van.
Hétfő délután egyáltalán nem írt pedig vasárnap és még aznap délelőtt jól elvoltunk. Szépen beszélgettünk,beszéltük a szombatot. De délután mintha megint az a g*nyó ember lenne aki eddig volt. Láttam pedig, h fenn volt nem is kicsit és sűrűn de meg sem nézte amit írtam neki pedig fel is hívtam hogy már írtam neki. Akkor Vissza írt de utána semmi. Végül azt akarta nekem beadni hogy elaludt (délutántól egészen hajnalig?! )pedig saját magát árulta el azzal, hogy látta amit írtam és miért töröltem ki? Nem írtam neki egyáltalán semmit. Majd kedden írt, hogy szia. Délután vmikor ennyit Én is Vissza írtam. Majd este egyből azzal kezdte haragszom rá? Megsértődtem ? Az a baj, hogy nem tudtam elérni? Nem írtam semmit csak annyit, hogy teljesen felesleges egyáltalán keresnem őt vagy írnom . ő azt mondta errr Nem akarja h ezt érezzem mert hiányzom neki ha nem írok és ilyenkor azon gondolkodik mi lehet velem? Azt válaszoltam van neki Szerintem kivel beszélnie akivel jobb a kapcsolat mint velem. Azt írta én csak azt hiszem. Meg hogy neki nem vagyok közömbös, én állok hozzá közel nem más, meg mennyire jól érezte magát hétvégén, sosem voltam neki közömbös akkor is gondolt rám és hogy mi lehet velem még nem beszéltünk nem találkoztunk. Meg hogy most nem mondott nemet mint eddig. Utoljára azt írtam neki azon is aggódom ha nem volna elég a többi h vajon meddig fog nála tartani az,h kíváncsi rám? Na erre írta azt,amit az előbb írtam. Mondtam neki tudja hogy értem erre írta persze tudom. Írtam oké. Ezt látta de már semmit nem írt.... ez vol tegnap délután fél 3-kor. Pedig több mint fél órát később fenn volt. Ma reggel annyit írt "szia" Erre nem írtam semmit.
"Hétvégén taliztunk a volt barátommal és jól sült el."
Az már valami, ha legalább ő elsült. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!