Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnem kene neki? En fujom fel?
Veletlen meglattam baratom telefonjan , hogy mit beszel a haverjaval. Annyit lattam: egy felmeztelen csajrol bugyis kep amire azt irta a baratom hogy : pfuuuu
Mire a haverja : mi segg..
Nekem rosszul esett mert engem mindig elhanyagol es mar ilyenen is robbanni tzdok ha masok kepeire ennyit ir vissza. Azzal magyarazta hogy jatszott eppen es a haverja mar csomoz irt ezert gyorsan annyit irt h pfuuu mert ez jo mindenre es a kepet meg se nyitotta csak utana miutan kilepett... nekem eleg hihetetlennek tunik 50* mondtam neki h mondja marvel az igazsagot nem sertodok be mincs baj stb . De hajthatatlan volt
Tulreagalom?
Igen, tulreagalod!
Semmi rosszat nem irt a baratod, csak velemenyezte a latottakat. :D teged valasztott, teged szeret nem azt a meztelenkedos akarkit! Ne akadj ki, ferfibol van, ennyi az egesz! :)
20/L
Igen, túlreagálod. Valószínűleg ezért nem meri elmondani az igazat. Szerinted ha egy félmeztelen nőről kap egy képet, mit kéne tennie? Elfordítani a fejét? Pasiból van!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!