Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel vagy ő volt bunkó?
Háát... őszintén? Bunkó volt, persze van mentsége, mert mérges lett, h nem lett elintézve.., gondolom fontos lett volna, h elmegy a csomag a mai napon. De..., ..! Én, bármilyen szar helyzet is lett, kikértem volna magamnak, basszus, ő csomagolta be, legközelebb nem vállalnék ilyet neki, és ezt el is mondtam volna, pár kedves szó kíséretében!
Ő volt a bunkó, ezt nem hagynám. Tudod, mindenki azt kap, amit megenged a másiknak...
Sajnos, van egy rossz érzésem: te vagy az alsóbbrendű a kapcsolatban, sztem ez máskor is kiütközik, és észre is veszed... Sajnálom. :(
Vmit tenned kell, ez hosszútávon nem lesz jó.
Beszéld meg vele, ha nem változtat lépj ki a kapcsolatból, mert ez nem egyenrangú kapcsolat..
És hol a faxomba csomagolta volna újra 5-ös, a postán?
Oszt mivel??
IQ fájter, te akarsz véleményt nyilvánítani??
Csomagoljál sokat, hátha agyad is lesz! :DD :P
Nem b*meg... öt méterrel arrébb, a járdán.
(Tényleg egy szellemi lángszórónak kell lenni egy csomagolás OTTHONI ellenőrzéséhez?)
És otthon ki a faxom tudta, h nem jó a csomagolás...?? Hee?!
:DDD
Itt mindenki postás?.... :)
Mindkettő. Ő hirtelen bunkózott, nyilván nem gondolhatta komolyan, hogy a te hibád, csak pillanatnyi dolog volt. Nem kéne ezen rágódnod.
Amúgy a helyedben én azt csináltam volna, hogy megkérdezem, hogyan kéne, és a páromat már úgy hívom fel, hogy "Szia, nem fogadták el, de most megyek, és becsomagolom rendesen, oké?".
Mellesleg én vidéki vagyok, de nálunk van lehetőség a postázóban csomagolásra, bár veszett drága.
De, baxxa meg, nem a kérdező hibája, h nem fogadták be a postán... a barátja nem csomagolta be, ahogy a postai küldeményt kell... ( postán dolgoztam, szal, tudom, hány probléma van).
Nem ment el, de nem a kérdező hibájából... (nem ő csomagolta). Pont. A barát nem volt tisztában a küldés feltételeivel... a kérdező csak helyettesített, ugyanezt lett volna, ha a barát viszi el a postára...
Szívességért személyeskedés?? ... és úgy, h ugyanezt kapta volna a barát a postán?...
Bunkó volt.
Nem egyenrangú ez a kapcsolat.
Ennyi.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!