Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel vagy ő volt bunkó?
Figyelt kérdés
Szóval a barátomnak sok dolga volt ma és fel kellett volna adnia egy csomagot, de én felajánlottam, hogy feladom szívesen, mert délután úgyis arra van dolgom. Azt mondta nem kell vele csinálnom semmit, csak odaadni és ennyi, oké. Elvittem, vártam egy csomót a postán, aztán nem tudtam feladni, mert nem volt normálisan becsomagolva. Telefonon szóltam a barátomnak, hogy nem fogadták el, mire azt mondta hogy "tudtam hogy nekem kellett volna elvinnem" és ez elég rosszul esett, mert úgy mondta mintha az én hibám lett volna ez... Vagy csak én fújom ezt fel?2016. ápr. 22. 18:00
11/13 anonim válasza:
9/10-es
Ilyet pillanatnyi mérgünkben sem mondunk, egy számunkra fontos személynek.....
12/13 anonim válasza:
Bunkó volt. Mondtam volna neki, hogy vegyen érzékeny búcsút a csomagtól, mert látni többet nem foga, de fel se adom az biztos.
13/13 anonim válasza:
A vérmérsékletemet ismerve leugattam volna a p*icsába, hogy nehogy már még ő tegyen megjegyzést nekem, mikor egy sz*aros csomagot nem tud rendesen becsomagolni és éppenséggel pont emiatt nem tudtam feladni a csomagját. Ha ekkora legény, akkor miért nem képes normálisan becsomagolni?
Engem nagyon feldühít, mikor valaki a saját bénaságát rám akarja hárítani és még ő kéri ki magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!