Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap missed ab.-m volt, de...

Tegnap missed ab.-m volt, de iszonyatosan bunkó volt mindenki. Normális az ami velem történt vagy én fújom fel?

Figyelt kérdés
tegnap elkezdett ömleni belőlem a vér, sajnost spontán vetélésem volt. 3körül ettem fél 8kor értünk be a kórháza, 8kor műtöttek. Nem akartak altatni, így minden nélkül megműtöttek. Végig éreztem amit csinál a doki, azt is, ahogy a méhembe nyúl és kaparja a vért belőle. én üvöltöttem a fájdalomtól, a doki, a nővér meg a műtősfiú közben kiabált velem, hogy én milyen hisztis vagyok és hogy nem hiszik el, hogy már 25 vagyok, mert úgy viselkedek mint egy gyerek, és hogy ők nem hiszik azt, hogy ez fáj. Normális az, hogy nem altattak el. A műtét után senki nem nézett rám, se doki, se nővér, reggel 8kor szabályszerűen kirugdaltak a kórteremből mert kellett a hely. Nem mondtak semmit, sem azt hogy mit kell ilyenkor tennem, sem hogy mikor menjek kontrolra. Még méhösszehúzót sem adtak, pedig úgy tudom ilyenkor szoktak. Holnap elmehetek a nőgyógyámhoz, meg tud vizsgálni? én fújom fel ezt az egészet, vagy tényleg nem így kellett volna bánniuk velem.???
2008. júl. 21. 18:17
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
még egy kérdés, a táppénzes papírt a nőgyógyászomtól kell kérnem? ma a háziorvosom hozzá küldött, mert hogy neki kell adnia állítólag. Az a baj, h ülő munkát végzek és annyira fáj a hüvelyem, hogy negyed óránál többet nem tudok ülni, mert megőrülök!
2008. júl. 21. 18:29
 2/15 anonim ***** válasza:

Melyik korházban voltál?Sajnos, ha nincs választott orvosod, ilyen bunkók mindenhol.Úgy kezelnek mint egy darab húst.

Én ma voltam uh vizsgálaton a Sote-n és egy undorító dokit fogtam ki.Sajnos ez van, de én azért ezt nem hagynám annyiban;a te esetedben rövid narkózisban kellett volna elvégezni a műtétet.

Mindenképpen beszélj az orvosoddal,hogy mi a teendőd.

2008. júl. 21. 18:31
 3/15 A kérdező kommentje:
sajnos csepelre vagyok bejelentve így a Dél-Pestibe tartozom. Újpalotán lakom, ide járok nőgyógyászhoz egy tündér orvoshoz, de mivel SZTK-s rendelésre, még soha nem fizettem neki. nem akartam vasárnap este 7kor felhívni ezzel, mert nem tudtam lehet-e. Holnap megyek hozzá, mindenféleképpen beszélek vele. Abban bíztam hétfőig kihúzom a vetélést, hogy ,meg tudjam vele beszélni, h ő csinálja, de a termszet közbeszólt. Csütörtökön mondta egy másik doki, h valószínű meghalt a baba. De a Dél-Pestibe többet be nem teszem a lábam.
2008. júl. 21. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:

Én a helyedben lehet, hogy panaszt tennék:

[link]

2008. júl. 21. 18:37
 5/15 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem hiszem, h érnék vele bármit is. Sajnos Mo-n az orvosok bármit megtehetnek. A műhibaperekben is mindig nekik ad igazat a bíróság, teljesen mindegy nekik, hogy nyílvánvaló az ő felelősségük. Nem értem miért nem altattak el, akkor már eltelt 5 óra az evéstől. A zuhanyzóban a mosdóban víz sem volt, a WC-ben még folyékony szappan sem, hogy meg tudjam mosni a kezem, ami néha tiszta vér volt, a WC papírról ne is beszéljünk. És tiszta kaka volt minden. Undorító állapotok uralkodnak ott, tiszta fertő az egész. Pedig azért legalább egy nőgyógyászatnak kéne csak igazán tisztának lennie.
2008. júl. 21. 18:47
 6/15 anonim ***** válasza:
hát sajnálom ami történt veled,föleg hogy ilyen bunkok voltak!nekem januárban volt de nagyon rendes volt mindenki,engem altatak,hány hetes voltál?volt már szivhang?
2008. júl. 21. 19:12
 7/15 A kérdező kommentje:
8hetes voltam. 2án volt már szívhang, aztán csütörtökön mondta a doki, h valószínű felszívódott a bébi, mert már csak az üres petezsákot látja.
2008. júl. 21. 19:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Jézusom ez szörnyűűű...Szegényke csoda,hogy túl élted.Még a tükrözéshez is elbódítanak ha kéred nemhogy egy ilyen műtétnél.Nemetudom mit tudsz tenni de mait lehet azt tedd meg ha mégsem própáld feldolgozni a lelki dolgát és a babád elvesztését,legközelebb biztos sikerül!!!
2008. júl. 21. 19:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ami történt. Nekem is volt 3,5 hete, nekem sem volt fogadott orvosom, de velem mindenki nagyon rendes volt. Nem értem miért nem kaptál legalább vmi érzéstelenítőt, amikor azt már 15 évvel ezelőtt is adtak!!! Az altatás sztem azért maradt el, mert előtte már 10-12 órával nem szabad enni-inni, mert utána kijön belőled.

Méhösszehúzót nem kap mindenki, én sem kaptam. Nekem azt mondták bent, ez attól függ, hogy RH+ vagy RH- vagy-e. De ezt nem tudom biztosan. Sztem kórházi papírt a zárójelentéssel együtt kellett volna kapnod, ami arra(azokra) a napokra tp-re jogosít, ha ezen kívül még otthon akarsz(kell) maradni(od), a háziorvos vesz tp-re. Legalábbis nálam így volt.

Vizsgálat elvileg 6 hét után van vagy akkor amikor megkapod a szövettan eredményét (kb. 3 hét).

Remélem tudtam segíteni!

2008. júl. 21. 20:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia ilyenkor mindenkit egy kalap alá vesznek.Nekem is volt ilyen én kaptam bódítót mégisvégiéreztem mindent és végig is ordítottam.Egy kalap alá veszik a missed abosat és azt aki abortuszra megy.de az,hogy méhösszehúzót nem adtak azt nehezen hiszem el.Lehet nem mondták de azt kapnod kellet ugyanis valszeg akkor fel sem tudtál volna kelni.Ha mégsem kaptál azt hibának vehetik és akkor viszont be perelheted őket.Injekciót kellet kapnod az a méhösszehúzó.üdv
2008. júl. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!