Tegnap missed ab.-m volt, de iszonyatosan bunkó volt mindenki. Normális az ami velem történt vagy én fújom fel?
ez felfoghatatlan és felháborító!perrel tényleg nem sokra mennél sajnos,én is átéltem.5 évig pereskedtek a szüleim egy rajtam elkövetett orvosi műhiba miatt.ez 15 éve volt.ráment ingük,gatyájuk.persze a doki nyert.
szerintem keresd fel a fókuszt.érdekelni fogja őket a dolog.nyilvánosságra kerülne a helyzet és ami veled történt.én innen már nyert ügyed van!minden megy magától.nagyon sajnálom ami veled történt!!
Szia!
Sajnálom ami történt. Sajnos nálam is ez volt, azzal a különbséggel hogy ahol én votlam iszonyat rendesek voltak. A doki mondjuk szerencsére az volt akihez járok a magánrendelőbe -pont ő volt ügyeletes-, de mások is azt mondták hogy rendesek. Nem tudom mit lehet tenni ilyenkor, de nem bizts hogy anniyban kellene hagyni. Én tágíót kaptam meg egy szurit és semmit nem érzetem. Szerencsére.
Fel a fejjel! Testileg reméljük minden rendben lesz lelikelg több idő kell sajnos. De a Pároddal meg tudjátok oldani hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!