Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap missed ab.-m volt, de...

Tegnap missed ab.-m volt, de iszonyatosan bunkó volt mindenki. Normális az ami velem történt vagy én fújom fel?

Figyelt kérdés
tegnap elkezdett ömleni belőlem a vér, sajnost spontán vetélésem volt. 3körül ettem fél 8kor értünk be a kórháza, 8kor műtöttek. Nem akartak altatni, így minden nélkül megműtöttek. Végig éreztem amit csinál a doki, azt is, ahogy a méhembe nyúl és kaparja a vért belőle. én üvöltöttem a fájdalomtól, a doki, a nővér meg a műtősfiú közben kiabált velem, hogy én milyen hisztis vagyok és hogy nem hiszik el, hogy már 25 vagyok, mert úgy viselkedek mint egy gyerek, és hogy ők nem hiszik azt, hogy ez fáj. Normális az, hogy nem altattak el. A műtét után senki nem nézett rám, se doki, se nővér, reggel 8kor szabályszerűen kirugdaltak a kórteremből mert kellett a hely. Nem mondtak semmit, sem azt hogy mit kell ilyenkor tennem, sem hogy mikor menjek kontrolra. Még méhösszehúzót sem adtak, pedig úgy tudom ilyenkor szoktak. Holnap elmehetek a nőgyógyámhoz, meg tud vizsgálni? én fújom fel ezt az egészet, vagy tényleg nem így kellett volna bánniuk velem.???
2008. júl. 21. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az elöző válaszoló vagyok.Sőőőt ahhoz,hogy el tudják kezdeni méhtágítót is kellett kapnod másként bele sem tudtak volna nyúlni a méhedbe.az meg 1 óra fekvést igényel ha azt felrakják.Csíp meg minden.
2008. júl. 21. 21:14
 12/15 A kérdező kommentje:
nem kaptam semmit. Felfektek, lekötözték a lábamat, kitisztította a doki a vértől a hüvelyem és ennyi. Lehet szurkált a méhembe vmit, nem tudom, csak azt, hogy nem vártak semmire, ahogy kitisztította a hüvelyem, csinált utána mindent, kb 10perc volt az egész. Se előtte, se utána nem kaptam semmit.
2008. júl. 21. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:

ez felfoghatatlan és felháborító!perrel tényleg nem sokra mennél sajnos,én is átéltem.5 évig pereskedtek a szüleim egy rajtam elkövetett orvosi műhiba miatt.ez 15 éve volt.ráment ingük,gatyájuk.persze a doki nyert.

szerintem keresd fel a fókuszt.érdekelni fogja őket a dolog.nyilvánosságra kerülne a helyzet és ami veled történt.én innen már nyert ügyed van!minden megy magától.nagyon sajnálom ami veled történt!!

2008. júl. 21. 23:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnálom ami történt. Sajnos nálam is ez volt, azzal a különbséggel hogy ahol én votlam iszonyat rendesek voltak. A doki mondjuk szerencsére az volt akihez járok a magánrendelőbe -pont ő volt ügyeletes-, de mások is azt mondták hogy rendesek. Nem tudom mit lehet tenni ilyenkor, de nem bizts hogy anniyban kellene hagyni. Én tágíót kaptam meg egy szurit és semmit nem érzetem. Szerencsére.

Fel a fejjel! Testileg reméljük minden rendben lesz lelikelg több idő kell sajnos. De a Pároddal meg tudjátok oldani hidd el!

2008. júl. 22. 10:14
 15/15 anonim válasza:
Bocsánat de el sem hiszem.Mindenkit elaltatnak ilyen nőgyógy.-i műtéthez.Ha ettél akkor megvárják hogy elteljen 6 óra.Ami történt a babáddal azt nagyon sajnálom sajnos nekem is elment májusban és ez tényleg nem könnyű dolog.Táppénzre a háziorvos vesz azzal a papirral amit a kórházban kaptál,mert biztos kaptál.
2008. júl. 22. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!