Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel a dolgot vagy tényleg gáz, hogy csak ennyi telt tőle a szülinapon? Főleg csajok véleménye érdekelne, de azért írhat bárki
Ha megígérte tényleg bunkóság. Viszont nem tudhatod, hogy miért nem köszöntött fel, nem volt pénze esetleg, vagy bármi más közbejöhet.
Az én barátnőm sem köszöntött fel, ugyanez a szitu volt.
Cserébe én sem az ő szülinapján. Ennyi.
Szarul esett, de felnőttek vagyunk.
Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó.
Most vonatkoztassunk el, hogy szülinapod volt. Ő ígért valamit és nem teljesítette, ergó hazudott neked és becsapott téged, ráadásul még az estével is hitegetett téged.
Kérdés: képes vagy egy ilyen nő mellett leélni az életedet, vagy változtatsz ezen és otthagyod, míg nincs gyerek a láthatáron?
Itt már elve ott van bibi, hogy nem jó a szex. Neked nem jó, neki meg így is megfelel. Nem erőlködik, hogy változtasson bármin.
30 vagy... és képes vagy leélni még 30 évet úgy, hogy egy jó szexben nem lesz részed?? Ha meg kéred, akkor figyelmen kívül hagyja, ha utólag szólsz, akkor hisztizel...
Én már azon gondolkodnék, hogy hova költözzek, és mit csinálok az első szabad hétvégén szingliként.
Majd 60 évesen már lehet, örülni fogok, ha valaki csak fekszik mellettem, de nem ennyi idősen.
A másik lehetőség, hogy elég régóta nem jó a barátnődnek sem, és ezért már a szexhez sincs kedve. Fekszik, gyorsan legyetek túl rajta, hadd nézze újra a tévét.
Nagyon sürgősen kapjatok a búrátokhoz, mindketten, és rázzátok fel egymást, mert ennek az lesz a vége, hogy vagy egyik, vagy mindkettő más partner után fog nézni.
Amúgy nem tudom, milyen a kapcsolat (a leírtak alapján az is unalmas, inkább csak a megszokás van, se gyerek, se semmi, 9 év langymeleg f.os...), de ha menteni akarjátok, akkor ideje.
Ha nem, akkor meg ki kell lépni, ti se lesztek fiatalabbak.
Akkor vonatkoztassunk el a szülinapodtól.
Ha nem jó a szex, nem jó semmi. De 9 éve ez van? Ez most komoly???? Ne már....
Ha 9 éve ez van, később sem lesz jobb semmi. 30 évesen egy ilyennel kinlódni .... hát nem irigyellek.
Én már rég léptem volna.
Mondd meg neki konkretan, mit csinLaljatok az agyban. Vannak ilyen emberek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!