Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem pedofilság a párom részéről? Komolyan én fújom fel?
A párom30éves.
AZ egyik haverjának pedig van egy 14éves kislánya, aki évek óta szerelmes a páromba.
A pasim mesélte: hogy 2hete a haver bevitte magával a kislányt a munkahelyre, mert a leányzó látni szerette volna a páromat.
A pasim pedig kedves akart lenni, és meghivta a lányt egy forrócsokira meg beszélgettek. Plusz a pasim zavarba is hozta a kislányt hogy "Húú,ha tudom hogy látogatóba jössz akkor átöltözök csinibe"
Most meg látom közösségin,hogy a haver írt a közös képünk alá,hogy "Ha 1éve jártok...akkor hogy jön a képbe a lányom? :)))"
engem ez zavar...a pasim azt mondja felfújom,hisz ez csak poén mert alapból vicces hogy engem az zavar hogy egy gyereke szerelmes belé...
De nem értem mi a poén azon,hogy a kiscsaj szerelmes belé.
Mondtam a páromnak,hogy remélem nem pedofil vagy ilyesmi. AZért mégiscsak egy gyerekről van szó,mire Ő csak nevetette hogy ennyire nem lehetek nevetséges hogy ilyeneket gondolok.
Nagyon zavar,hogy teszi magát egy gyereknek meg hogy ezen poénkodnak.
Eléggé rossz abba belegondolni,hogy esetleg egx pedofil hajlamú ember a szerelmem vagy ilyesmi...
Vagy ez tényleg csak viccelődés köztük és ne is törödjek vele???
első.
ettől énis félek...hogy pár év múlva jó csaj lesz belőle..és akkoris rá lesz mozdulva a pasimra
Nyugi kérdező, a pedofília az ovis korosztályt kedveli leginkább, max az általános iskolák alsó tagozatát, egy 14 éves már túl idős nekik.
Amiatt meg ne aggódj, szerintem ez csak egy általános kedvesség részéről a haverja lányával szemben, semmi komoly. Ez általában egy olyan dolog szokott lenni, ami megmosolyogtatja a 30 éveseket, de ennél többet nem tesz. Kicsit örömöt okoz a kislánynak pár kedves szóval, legyen szebb napja, és ennyi. A kislány is ki fogja nőni ezt a rajongást idővel, szerintem 18-20 éves korára már eszébe sem jut a párod. Vagy ha mégis, akkor csak mint az apja haverja, ennyi.
Ha ő is kislánynak érzi, akkor nincs miért hisztizni.
Ha téged szeret, nyilvánosan csinált egy kis semmiséget egy tinivel és még csak nem is félre érthetőt...
CSak te vagy féltékeny feleslegesen.
A párod kihasználja egy 14 éves kislány rajongását, ami teljesen elfogadhatatlan és undorító dolog.
A kislány apját is be kéne zárni, mi az, hogy ilyeneket kommentelget, és ő jópofának tartja? Annak a kislánynak nincsen anyja?
Az egész baráti társaságot le kéne csukni, de legalábbis jól megveretni valakivel, amiért egy kislányon vihorásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!